Nezaustavljiv je

Čeka deseto dijete: Komičar očito želi vlastitu nogometnu momčad, jer košarkašku već ima

U deset godina plodan glazbenik je s pet žena dobio osam potomaka, a početkom iduće godine na svijet stiže još dvoje.

Nije šala, američki reper i komičar Nick Cannon ponovno će postati otac! Pohvalio se na društvenim mrežama kako s manekenkom Brittany Bell nestrpljivo očekuje deseto dijete. Pritom je zanimljiva činjenica da će s influencericom i prezentericom Abby De La Rosa, majkom njihovih jednogodišnjih blizanaca, dobiti još jedno dijete. Dakle, na putu je deveta beba s Abby te najnovija beba broj deset s Brittany Bell – s kojom već ima petogodišnjeg sina i jednogodišnju kćer, javlja Daily Mail.

Budući da je Cannon u posljednjih deset godina dobio osmero djece s pet žena, američki mediji s pravom se pitaju jesu li djeca jedino čemu se zdušno posvetio? I napokon, kako ih uzdržava? Za blizance koje ima bivšom suprugom, Mariah Carey, nema problema.

Pop zvijezda je vrlo imućna, daje sve od sebe da kćer i sina razmazi neviđenim luksuzom. No ostale reperove partnerice ne kupaju se u novcu, a bebe stižu. Nastavi li istim tempom, Cannon bi uskoro mogao imati obiteljsku nogometnu momčad jer je košarkašku već dobio.

Čini se da ipak nema razloga za brigu. Djeci neće ništa nedostajati jer se njegovo bogatstvo procjenjuje na 60 milijuna dolara. Riječ je o zaradi od komičarskih gaža, producentskih poslova, glume, glazbe i poputbine koju je dobio od bivše supruge.

image

Nick Cannon osmislio je zanimljiv koktel

AVIATION GIN/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Uz to, njegov otac James Cannon televizijski je propovjednik čija imovina vrijedi oko osam milijuna dolara. To je više nego dovoljno za sladoled i kolače kad ponosni djed okupi sve svoje unuke.

Linker
18. travanj 2024 23:35