FEŠTA ZA PAMĆENJE

Brojni poznati slavili s Kim nakon revije! Definitivno najbojli party Milanskog tjedna mode

Američka poduzetnica i reality zvijezda Kim Karadashian nakon debitantske revije za uzvanike iz svijeta mode je priredila zabavu do jutra.

Bila je to veličanstvena suradnja divova - Kim Kardashian i Dolce&Gabbanne. Lijepo je bilo na jednom mjestu vidjeti retrospektivu rada omiljenog dizajnerskog brend iz posljednja dva desetljeća i shvatiti koliko su Dolce&Gabbana svojim svevremenskim modelima pridonijeli osnaživanju žena i slavlju ženstvenosti. A show ide dalje, kolekcija ‘Ciao, Kim‘ je nevjerojanta, napisala je u svojoj objavi na društvenim mrežama Helena Christensen, danski top model.

Pozivnice za milansku reviju ‘Ciao, Kim‘ i after party bile su najtraženija roba ovog tjedna u talijanskoj modnoj metropoli, a Kim Kardashian, 41-godišnja američka poduzetnica i najveća reality zvijezda na svijetu ponovno je pokazala što sve može i da je ništa ne može zaustaviti.

image

Talijanski model Bianca Balti

NGRE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

I sama je prošetala modnom pistom te u društvu Domenica Dolcea i Stefana Gabbane pozdravila uzvanike, a nakon toga bila je i domaćica najboljeg partyja na Milanskom tjednu mode.

image

Njemačka influenserica Leonie Hanne

NGRE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Na pistu je izašla u uskoj crnoj svjetlucavoj haljini s tankim naramenicama, a plave lokne podignula je u visoku punđu. Za party se preodjenula i ekspresno uskladila kompletni outfit i frizuru sa svjetlucavom srebrnom haljinom koju je odabrala za svoje modno slavlje.

image

Danski topmodel Helena Christensen

NGRE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

I do jutra feštala sa svojim slavnim gostima među kojima su bila mnoga važna imena iz svijeta mode i poduzetništva poput Biance Balti, Leonie Hanne, Jamesa Goldsteina i Helene Christensen. A djecu North, Chicaga i Sainta koji su pratili reviju u društvu bake Kris Jenner i tete Khloé Kardashian poslala je na spavanje.

image

Američki biznismen James Goldstein

NGRE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Eva Herzigova

NGRE/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Monica Bellucci

NGRE/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
24. travanj 2024 00:22