Otvorenje

Brojni poznati razgledali interijer prvog KLISAB dućana u Zagrebu

Na adresi Obrtnički prolaz, Masarykova 18, sljedeći tjedan otvara se prvi KLISAB dućan koji će u ponudi imati i bestselere brenda, kao i ograničena izdanja unikatnih komada.

U društvu prijatelja brenda i medija, Klisab je otvorio svoj prvi dućan, a dizajneri Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić vjeruju da će zahvaljujući novootvorenoj lokaciji klijenti brenda imati jednostavniji pristup Klisab ponudi, koja će biti i proširena. Uz recentne kolekcije, dio asortimana će sačinjavati i bestseleri iz ranijih kolekcija, a samo u dućanu naći će se i novi modeli u limitiranim edicijama kao i unikatni modeli.

image

Marko Šabarić i Tomislav Kliškinić

JOHN PAVLISH

Klisab dućan zamišljen je ne samo kao mjesto za kupovinu, nego i kao ekstenzija bliske komunikacije koju dizajneri sa svojim klijentima njeguju od samih početaka. Kliškinić i Šabarić ističu da ih naročito veseli što će sada, u salonskom ambijentu kreiranom za ugodno druženje, moći ostvariti još širi i neposredniji dijalog s klijentima.

image

Ivana Paradžiković

JOHN PAVLISH
image

Marcela Vrček

JOHN PAVLISH
image

Lidija Lešić

JOHN PAVLISH

Interijer dućana je u suradnji s dizajnerima osmislio stalni suradnik brenda, producent Nikola Beban. Pri oblikovanju Beban se vodio estetikom karakterističnom za Klisab - dizajn dominantnog karaktera ostvaren kroz samopouzdana i jednostavna rješenja. Velike plohe unutrašnjosti tonirane su u nijansu plave koja je već kod prvih posjetitelja evocirala iskustvo terapije bojama. Preostali elementi interijera proizvedeni su ručno i lokalno - centralni pult rad je akademskog kipara Maka Melchera, a keramiku potpisuje Mirjana Pjevac iz FORMA studija.

image

Gracija Filipović

JOHN PAVLISH
image

Mak i Mia Melcher

JOHN PAVLISH
image

Mateja Sučević

JOHN PAVLISH

Otvorenju su prisustvovala brojna poznata lica: Ivana Paradžiković, Nika Turković, Mia i Mak Melcher, Tina Walme, Lidija Lešić, Ivana Vukušić, Gracija Filipović i brojni drugi, a dućan će svoja vrata kupcima otvoriti sljedeći tjedan.

image

Tomislav Kliškinić, Marko Šabarić i Ana Nikačević

JOHN PAVLISH
image

Tina Biloglav i Marko Babić

JOHN PAVLISH
image

Ivana Pirizović

JOHN PAVLISH
image

Nika Turković

JOHN PAVLISH
Linker
18. travanj 2024 13:36