Svi u Cinestar

Brojni poznati na otvorenju nove sezone Cinema Book Cluba

Osim druženja prije same projekcije, održan je i panel na temu ‘Kako pronaći sebe‘ na kojem su govorili Seid Serdarević i Ivan Jozić.

Zvijezde s hrvatske javne scene nisu mogle propustiti otvorenje nove sezone CineStarovog specijalnog programa "Cinema Book club" koji je započeo pretpremijernom projekcijom filma "Dobra kuća".

Među ljubiteljima knjiga i filmova u Kaptol Boutique Cinema bili su i poduzetnica Branka Krstulović, dizajnerica Aleksandra Dojčinović, životna savjetnica Borna Kotromanić, voditeljica Daniela Trbović i voditelj Dalibor Petko.

image

Aleksandra Dojčinović

PROMO
image

Borna Kotromanić

PROMO
image

Branka Krstulović

PROMO

Prije same projekcije, zvijezde su uživale uz kavu i čaj te su imale priliku zaviriti u istoimeni roman po kojem je film i snimljen. Osim toga, organiziran je bio i panel na kojem su Seid Serdarević, glavni urednik izdavačke kuće Fraktura i Ivan Jozić, pisac i manager govorili na temu "Kako pronaći sebe”.

image

Seid Serdarević i Ivan Jozić

PROMO

Svi oni uživali su u filmskom hitu u kojem glavnu ulogu igra Sigourney Weaver. Ona je utjelovila Hildy Good, agentice nekretninama u idiličnom gradiću u Novoj Engleskoj, čija duhovitost i prividni uspjeh prikrivaju mračnu istinu njezina života: malo previše uživa u svom vinu. No, Hildy uspješno sve drži pod kontrolom sve dok se ponovno ne rasplamsa romansa sa srednjoškolskom ljubavi Frankom Getchellom (Kevin Kline) što pokrene lanac događaja koji prisiljava Hildy da se suoči sa svojom zakopanom prošlošću.

image

Cinema Book Club

PROMO
image

Dalibor Petko

PROMO
image

Daniela Trbović

PROMO

Film je, dakle, višeslojni portret ponosne, snažne žene kojoj ne bi palo na pamet zatražiti pomoć i čiji se život neće promijeniti dok to sama ne učini. Film "Dobra kuća" u distribuciji Blitza možete pogledati i na redovnom kino programu od 29. rujna.

Linker
21. travanj 2024 21:34