Gloria Campano and Bradley Cooper at the 81st Golden Globe Awards held at the Beverly Hilton Hotel on January 7, 2024 in Beverly Hills, California.,Image: 835043011, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTED TO EDITORIAL USE. NO MODEL RELEASE. NO PROPERTY RELEASE.
NO USE IN CONNECTION WITH AI AND/OR NFTS AND/OR CRYPTOCURRENCIES AND/OR WITHIN METAVERSE PROPERTIES., Model Release: no, Credit line: Tommaso Boddi/AFP/Profimedia

 TOMMASO BODDI/AFP/PROFIMEDIA
najbolje društvo

Bradley nije jedini: I ove slavne zvijezde na crveni tepih su došle u pratnji članova obitelji

I dok hollywoodski glumac nerijetko na crveni tepih bira doći u društvu svoje mame Glorije, na dodjelu Zlatnog globusa su i neke druge zvijezde odlučile su povesti svoje najbliže.

I dok hollywoodski glumac nerijetko na crveni tepih bira doći u društvu svoje mame Glorije, na dodjelu Zlatnog globusa su i neke druge zvijezde odlučile su povesti svoje najbliže.

Mnoge zvijezde u nedjelju su stigle na crveni tepih dodjele 81. Zlatnih globusa u Los Angelesu. I dok većina zvijezda na takve događaje dolazi u pratnji supružnika ili partnera sve je više i onih koji vole ‘povesti‘ najbliže članove obitelji. Mogli bismo reći kako je predvodnik tog trenda Bradley Cooper koji nerijetko dođe sa svojom majkom Glorijom. Prije dvije godine, upravo mu je ona bila pratnja na dodjeli Oscara. Iako su se njegovi fanovi nadali kako će mu dolazak s mamom donijeti sreću, jer mu je ovo već bila šesta nominacija za Zlatne globuse, to se ipak nije dogodilo. I ovaj put mu je kipić za ‘dlaku‘ pobjegao. No, nije Bradley jedini koji je na ove godine poveo mamu i ove zvijezde su odlučile na glamourozni događaj povesti članove obitelji.

Charles Melton

Tridesettrogodišnji američki glumac Charles Melton bio je nominiran u kategoriji najboljeg sporednog glumca za film "May December", ali mu je kipić odnio Robert Downey Jr. s filmom "Oppenheimer". Meltona smo imali priliku gledati u tinejdžerskoj seriji "Riverdale" i filmu "Zločesti dečki zauvijek". Charles je odlučio na prestižnu dodjelu dovesti majku Sukyong Melton, a na crvenom tepihu otkrio je da je bio bolestan prošli tjedan pa mu je mama skuhala domaću juhu i brinula se o njemu.

image

Charles Melton s majkom

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Bradley Cooper

Poznati 49-godišnji američki glumac često kao pratnju dovodi svoju majku Gloriju Campano. I ovaj put su se i modno uskladili u crnim kombinacijama, a Bradley je cijelo vrijeme mamu držao za ruku. Zadnji put je došao u pratnji majke 2022. godine na dodjeli Oscara, kada je Bradleyjev film "Nightmare Alley" bio nominiran za najbolji film. Cooper je ove godine na Zlatnim globusima bio nominiran u kategoriji najboljeg redatelja i najboljeg dramskog glumca za film "Maestro". Također je spomenuti film, čiji je glumac producent bio nominiran za najbolji film. Ipak su nagrade osvojili "Oppenheimer", Cillian Murphy i Christopher Nolan.

image

Bradley Cooper i Gloria Campano

MICHAEL TRAN AFP

Deacon Phillippe

Američka glumica Reese Witherspoon je došla sa sinom Deaconom Philippemom za kojeg su mnogi komentirali kako nevjerojatno nalikuje na nju. Reese je Deacona dobila u braku s glumcem Ryanom Philippeom 2003. godine. Osim sina, glumica s Ryanom ima kći Avu rođenu 1999. godine. Na crvenom tepihu Deacon se našalio da je majka ovog puta odredila koliko dugo mogu ostati na događaju, odnosno kada mora ići kući.

image

Deacon Phillippe i Reese Witherspoon

AMY SUSSMAN GETTY IMAGES VIA AFP

Brie Larson

Tridesetčetverogodišnja američka glumica Brie Larson koja je osvojila Zlatni globus i Oscara za najbolju glumicu 2016. godine za film "Soba" također je stigla u pratnji majke Heather Desaulniers, a prije samog početka dodjela, majci je uputila slatku poruku "Volim te!". Nažalost, Brie i Heather nisu zajedno pozirale na crvenom tepihu.

image

Brie Larson došla je na dodjelu s majkom, ali nažalost nisu zajedno pozirale

MICHAEL TRAN AFP

Billie Eilish s bratom i majkom Maggie Baird

Dvadesetdvogodišnja pjevačica Billie Eilish s bratom je na pozornici prihvatila nagradu za najbolju pjesmu "What Was I Made For?", koju smo imali priliku slušati u kinohitu "Barbie". Finneas i Billie su zajedno i napisali pobjedničku pjesmu, a prije nego što su išli po zasluženu nagradu u videu se moglo vidjeti da grle majku.

A osim roditelja, zvijezde su kao pratnje doveli sestru ili kao što se na to odlučio redatelj Martin Scorsese - svoju kćer.

Martin Scorsese i Francesca Scorsese

Poznati filmski redatelj Martin Scorsese odlučio je na dodjelu dovesti 24-godišnju kćer glumicu Francescu koju je dobio sa suprugom Helenom Schermerhorn Morris. Dvadesetčetverogodišnjakinja se pojavila u očevim filmovima "Hugo", "Pokojni" i "Avijatičar". Osamdesetjednogodišnji redatelj je bio nominiran u kategoriji najboljeg redatelja za film "Killers of the Flower Moon", ali ovaj put mu je nagrada ipak izmakla.

image

Francesca Scorsese i Martin Scorsese

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Jo Koy

Američki komičar Jo Koy bio je domaćin dodjele Zlatnih globusa. Za Hollywood reporter opisao je kako se pripremao za prestižnu dodjelu. "Nisam uopće spavao i nikad nisam gledao ovoliko filmova i serija u svom životu", kazao je. Također je za Variety istaknuo da je na dodjelu odlučio dovesti svoju sestru i nećaka kako bi iz prve ruke uživali u njegovom vođenju.

image

Komičar Jo Koy otkrio je da je doveo sestru i nećaka

MICHAEL TRAN AFP
Linker
27. travanj 2024 20:39