Dan ružičastih majica
 Nikola Zoko
Dan ružičastih majica u 'Žar ptici'

Borba protiv vršnjačkog nasilja! Nogometnom utakmicom s djecom poznati podržali kampanju #naNAJjače

Brojna poznata imena hrvatske javne scene dala su podršku borbi protiv vršnjačkog nasilja.

Brojna poznata imena hrvatske javne scene dala su podršku borbi protiv vršnjačkog nasilja.

Nesebičnu podršku prevenciji protiv vršnjačkog nasilja kroz kampanju GK Žar ptica #naNAJjače protiv vršnjačkog nasilja, dali su brojni poznati počevši od Mije Dimšić, Barbare Vicković, Slavka Sobina, Damira Kedže, Bruna Petkovića, Nenada Bjelice, Ane Maras Harmander, Marijane Batinić, Antonije Blaće..

26.2. u GK Žar ptica svečanim otvorenjem 20. međunarodnog Naj, naj, naj festivala obilježio se i Nacionalni dan borbe protiv vršnjačkog nasilja. Ružičaste majice nosili su glumci iz predstave "Ako kažeš, gotov si!" kojom je započeo ove godine donatorski Naj,naj,naj.

U ružičastom je bila i nogometna ekipa koji su sa srcem igrali #naNAJjače protiv nasilja. Poznati: Damir Hojka, Tomislav Jelinčić, Rene Botorajac, Krešimir Dolenčić, Darko Janeš, Vedran Mlikota, Natko Zrnčić Dim, Asim Ugljen, Matko Knešaurek, među njima i ravnatelj Žar ptice Drago Utješanović i glumac Marko Hergešić, igrali su ( i izgubili!, iako to ovdje nije važno) protiv ekipe OŠ Gračani.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Promo
Dan ružičastih majica

Sedmaši iz Gračana osvojili su Nagradu Ine u vrijednosti od 5000 kuna koja ide u donacijski fond za sufinaciranje osnovnoškolskih projekata protiv nasilja u šest osnovnih škola u Hrvatskoj.

"Naj,naj,naj nastavlja se i danas predstavama i radionicama o prevenciji vršnjačkog nasilja koje vode psiholozi iz Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Promo
Dan ružičastih majica

Raspored predstava i radionica pogledajte na www.zar-ptica.hr.

Linker
27. travanj 2024 05:04