Getty Images
57. FILM FESTIVAL

Bili smo na glamuroznom festivalu u Monte Carlu

Knez Albert II. bio je domaćin otvaranja glamuroznog televizijskog festivala u Monte Carlu, a svake godine uzvanici uživaju u luksuzu kakav priliči događanju čiji je počasni predsjednik monegaški knez.

Na festivalu u Monte Carlu okupili su se profesionalci, novinari i publika na predstavljanju novih televizijskih sadržaja iz cijelog svijeta. Festival koji se održava od 1961. godine ugostio je neke od najpoznatijih holivudskih lica: na premijeru novog serijala "Absentia" stigli su, između ostalih, glumica Stana Katic, najpoznatija po ulozi u serijalu "Castle" te Michael Weatherly, zvijezda Navy CSI, koji se ne odvaja od svoje supruge liječnice Bojane Janković.

Žiri festivala s počasnim predsjednikom, knezom Albertom

Zvijezde iščekivane serije "Absentia": Cara Theobold, Stana Katic, Neil Jackson, Angel Bonanni i Ralph Ineson

Michael Weatherly i supruga Bojana Janković

Neil Jackson, Patrick Heusinger, Cara Theobold i Oded Ruskin

Joe Minoso, Miranda Rae Mayo i Yuriy Sardarov iz serije "Chicago u plamenu"

Četiri dana glamuroznog dana ispunjena su raznim događanjima, a novitet su ona otvorena za publiku poput upoznavanja i slikanja selfieja s omiljenim zvijezdama. Veliko finale 57. TV festivala je danas, 20. lipnja kada će biti dodijeljene nagrade Golden Nymph za najbolje televizijske programe i glumce. Kako je bilo na svečanom otvorenju kojem je prisustvovala i glavna urednica magazina Gloria Dubravka Tomeković Aralica provjerite u novom broju koji je u prodaji od 21. lipnja!

Linker
18. travanj 2024 15:55