PER SEMPRE

Bajkovito vjenčanje: Prelijepa manekenka Frida zablistala u kreaciji omiljenog dizajnera

Norveški supermodel Frida Aasen i talijanski biznismen Tommy Chiabra vjenčali su se u luksuznom talijanskom ljetovalištu na đenoveškoj rivijeri.

Bjakovito vjenčanje, tako glasi najkraći mogući opis vjenčanja norveškog topmodela Fride Aasen (27) i talijanskog poduzetnika Tommyja Chiabre (36) u elitnom talijanskom ljetovalištu Portofino u blizini lučkog grada Genove.

image

Supermodel Frida Aasen zablstala je u vjenčanici s potpisom Elieja Saaba

IPA/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Zanosnu plavušu Fridu Aasen otkrio je lovac na talente dok se s prijateljicama zabavljala u shopping centru, a u proteklih deset godina nosila je brojne revije visoke mode za Pradu, Salvatorea Ferragama, Louisa Vuittona, Fendi, Just Cavalli i mnoge druge, snimila mnoštvo editorijala i kampanji, a vrhuncem karijere smatra titulu Viktorijine anđelice, modela Victoria‘s Secreta čije je zaštitno lice bila dvije godine.

image

Do oltara ju je doveo - otac

IPA/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Za najvažniju kreaciju odlučila se, ipak, za vjenčanicu s potpisom libanonskog dizajnera Elieja Saaba, svog omiljenog modnog kreatora u kojoj je ovog tjedna zablistala na svadbi i sve uzvanike ostavila bez daha. Među njima su bile i dvije trudnice, Chloe Green, nasljednica trgovačkog lanca Topshop koja s partnerom Manuelom Thiellom čeka drugo dijete, te ruski supermodel Natasha Poly.

Čitajte i: DIRLJIVA SNIMKA: ANĐU MARIĆ OD KINA DIJELILO 70-AK STEPENICA, SVLADALA IH JE LAVOVSKI

Mladenci su fenomenalno raspoloženi izašli iz crkve Divo Martino u kojoj su se jedno drugome obećali do kraja života, a za Portofino ih vežu i uspomene romantičnih zaruka prije jedanaest mjeseci.

image

Mladenci Frida Aasen i Tommy Chiabra

IPA/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Frida Aasen i Tommy Chiabra upoznali su se prije tri godine i otada su nerazdvojni, a mlada je svoj bračni zavjet u čast odabranika srca svoga izgovorila na talijanskom.

"Si, per sempre", odgovorila je na svećenikovo pitanje Frida Aasen.

Linker
19. travanj 2024 03:53