Energičan nastup

Baby Lasagna izazvao euforiju u Londonu: Na pozornicu stigao u novom kostimu i s novom bojom kose

Hrvatski predstavnik proteklog je vikenda nastupio na još jednom predeurovizijskom partyju i svojim nastupom još jednom opravdao titulu favorita ovogodišnje Eurovizije.

Ne stišava se euforija oko Baby Lasagne. Hrvatski predstavnik na ovogodišnjoj Euroviziji, pravog imena Marko Purišić, i dalje osvaja obožavatelje diljem Europe. Nakon što je nedavno nastupio na ‘PrePartyES 2024‘, partyju u Madridu, proteklog vikenda Baby Lasagna nastup je održao i u Londonu. Tijekom nastupa u britanskoj prijestolnici, naš je predstavnik još jednom izazvao euforiju izvodeći pjesmu "Rim Tim Tagi Dim" koja je, bez sumnje, već pravi hit i jedan od najvećih favorita za pobjedu na ovogodišnjoj Euroviziji.

No, Baby Lasagna pažnju okupljenih nije privukao samo zaraznim ritmovima već i novim kostimom. Na sebi je imao bijelu košulju s čipkastim detaljima, zvonolikim rukavima i zlatnim gumbima, a mnoge je ova kreacija podsjetila na onu koju je nosio na ovogodišnjoj Dori. Košulju je upario sa smeđim hlačama, a i kosu je ofarbao u nešto svjetliju nijansu plave boje.

Obožavatelji su uglas pjevali s njim, a osim što ih je oduševio još jednim energičnim nastupom nisu krili ni oduševljenje novim imidžem. Za njegove kreacije zadužena je talentirana istarska dizajnerica Valentina Pliško s kojom smo razgovarali netom nakon Markove pobjede na Dori. Pliško trenutno studira na fakultetu Nuova Accademia di Belle Arti u Milanu gdje crpi inspiraciju za kostim koji će Marko odjenuti za nastup na Euroviziji i koji će se razlikovati od svega do sada viđenog.

image

Valentina Pliško dizajnerica je kostima našeg ovogodišnjeg predstavnika na Euroviziji

PRIVATNA ARHIVA

"Kostimi za nastup neće biti isti kao na Dori, ali tema se i dalje nastavlja. Naime, plan je nastaviti s kombinacijom etno elemenata s "metalom", ali ćemo podignuti kostime na još višu razinu i staviti malo veći naglasak na etno elemente", rekla nam je Valentina.

image

Baby Lasagna na Dori

LIVIO ANDRIJIĆ/CROPIX

Inače, Baby Lasagna je nastupio na 15. predeurovizijskom partyju koji se održao u Londonu, a nakon Velike Britanije pakira kofere i kreće put Nizozemske gdje ga 13. travnja očekuje gostovanje na warm up showu ‘Eurovision In Concert 2024‘ koji će se održati u dvorani AFAS Live u Amsterdamu.

Sve je to odlična uvertira u nastup na Euroviziji gdje 7. svibnja nastupa u prvom polufinalu i to sedmi po redu (jednako kao i u polufinalu Dore), a mi mu od srca želimo da ishod bude isti i da Hrvatska iduće godine postane domaćin Eurovizije. Riječ je o scenariju koji je itekako moguć, ako je vjerovati kladionicama, jer Baby Lasagna već tjednima visoko kotira, a nakon što je tjednima bio na tronu trenutačno je na drugom mjestu nakon što je prošli tjedan na prvo mjesto zasjela pjesma "The Code" švicarskog predstavnika Nemo.

Linker
15. travanj 2024 14:19