promocija knjige

Anđa Marić predstavila knjigu ‘Moja revolucija u 365 dana‘, brojni poznati došli je podržati

Predstavljanje nisu propustili ni brojni poznati, koji su uz Anđu bili i u njezinim najtežim trenucima nakon što je doznala dijagnozu.

Anđa Marić zagrebačkoj je publici predstavila svoju novu knjigu "Moja revolucija u 365 dana", u kojoj opisuje svoju borbu s multiplom sklerozom. Okupljenima u poznatoj zagrebačkoj knjižari premijerno je puštena i pjesma koju je snimila s bratom Jerkom Marićem.

Predstavljanje nisu propustili ni brojni poznati, koji su uz Anđu bili i u njezinim najtežim trenucima nakon što je doznala dijagnozu.

"Nakon dugo godina odlučila sam napokon izaći iz svog autoimunog ormara u kojem sam se skrivala od života, jer me je bilo sram što sam slaba i trebam pomoć… Odlučila sam se u svom životu pojaviti svakoga dana bez obzira na to kako se osjećala. Odlučila sam živjeti i pričati svoju novu priču o pobjedi i uspjehu koji sam sanjala. I kad nitko nije vjerovao u mene, ja sam vjerovala i u sebe i u svoj put. To moje putovanje i predanost rezultirali su ozbiljnom promjenom, revolucijom i osobnom evolucijom - postala sam žena kakva sam oduvijek htjela biti: dosljedna, predana, neslomljiva i ranjiva. Kao breskva - mekana iznutra, a čvrsta izvana. Počela sam vjerovati u to da je spasitelj kojeg tražim - žena u mom ogledalu. Hodala sam vatrenim poljima Mordora i preživjela. Sada stojim na drugoj strani i mogu podijeliti svoje iskustvo. Nije bilo lako, neću lagati, ali moguće je", opisala je Anđa ranije svoju knjigu.

image

Josipa Pavičić i Sanja Pilić

NEJA MARKICEVIC/CROPIX

"Moja revolucija u 365 dana" knjiga je o hrabrosti, odlučnosti, samosvijesti, nepokolebljivosti i vjeri u život.

Linker
25. travanj 2024 04:37