Bilo je ludo

Ana Sasso i Iva Todorić otpjevale rođendansku čestitku našem najpopularnijem pjevaču

Uz obilje glazbe, raznoliku zabavu i maštovitih maškara, započeo je jedan od najstarijih hrvatskih karnevala koji će završiti 1. ožujka spaljivanjem lutke Princa Fašnika. Upravo je tu Jole proslavio rođendan uz pjesmu i smijeh.

Nakon pandemijske stanke u Samobor su se vratile maškare i protekli vikend započelo je 196. izdanje tradicionalnog Samoborskog fašnika koji će trajati do 1. ožujka. U petak su na Trgu kralja Tomislava, odnosno Trgu fašničkih velikana, gradonačelnica Petra Škrobot i njezin zamjenik Petar Burić ključ grada predali novoj upravi koja je proglasila Slobodnu fašničku republiku, a cjelodnevnu zabavu začinio je koncert Joška Čagalja Joleta.

image

Joletov koncert oduševio je publiku

EDIN TUZLAK

Najveći zabavnjak na estradi s čupavom crnom perikom na glavi, velike i male maškare rasplesao je svojim hitovima, a njega je iznenadila rođendanska torta koju su mu na scenu donijeli njegova prijateljica, spisateljica Emina Pršić, Tik Toker Dario Marčac te samoborska gradonačelnica. Iznenađenom Joletu okupljene maškare među kojima su bili bivša misica Ana Sasso i Iva Todorić, otpjevale su rođendansku čestitku, a on im se zahvalio vrhunskim koncertom.

image
EDIN TUZLAK

Pjevač je naime, 15. veljače navršio 50 godina, a životnu obljetnicu nije stigao proslaviti zbog poslovnih obaveza pa je u Samoboru uživao na svom sigurno najvećem rođendanskom tulumu. Nakon veselog petka, fašnički vikend nastavljen je u istom tonu, maštovite maškare u Samobor su stigle iz raznih dijelova Hrvatske, a zabavljali su ih Psihomodo Pop i Gazde.

"Dugo smo čekali da se vratimo našoj tradiciji fašnika koju njegujemo 196 godina, a bogatim programom među kojima je pop up klizalište, foto pointovi i neobične životinje koje su u suradnji sa zagrebačkim Zoološkim vrtom zaposjele našu fašničku republiku, zabave u sljedeća dva tjedna neće nedostajati", kazala je samoborska gradonačelnica te još koncerte Hladnog piva, Mladena Grdovića, klape Cambi te Gibonnija koji će pjevati 1. ožujka na pokladni utorak kada će se spaliti Princ Fašnik.

Pogledajte kako je bilo u Samoboru

Linker
19. travanj 2024 23:32