Damir Žižić
Show godine

After work party povodom dolaska komičara Pabla Francisca u Zagreb

Jučer je u gradskoj kavani Johann Frank održan after work party pod geslom znakovitog naziva 'Ne plačite zbog politike, plačite zbog komedije!', koji je poslužio kao savršena uvertira za nastup Pabla Francisca, jednog od najtalentiranijih komičara današnjice.

Ležerno druženje nakon posla privuklo je brojne poznate osobe iz javnog života, poput Ivana Šarića, Marija Petrekovića, Luke Bulića, Damira Kedže, Tome in der Mühlena, Aljoše Šerića, Maje Posavec, Filipa Dizdara, Ivane Bilandžije Billy, Lajnap Comedy-ja i mnogih drugih. Show svjetski poznatog Pabla Francisca u Zagrebu se očekuje s nestrpljenjem, a to je bio povod i za kratki razgovor sa slavnim komičarom za portal Gloria.hr

Pablo u Zagreb dolazi 4. svibnja, gdje će Malu dvoranu Doma sportova ispuniti glasnim smijehom i pozitivnim raspoloženjem. Dan kasnije, 5. svibnja, održat će dva uzastopna nastupa u Beogradu, u Dvorani Doma Sindikata, a 7. svibnja dolazi u Ljubljanu, u Malu dvoranu Tivoli. Kupnja ulaznica moguća je na svim prodajnim mjestima i web stranici Eventima.

Damir Žižić
Filip Dizdar

Damir Žižić
Aljoša Šerić

Damir Žižić
Damir Kedžo

Damir Žižić
Ivan Šarić

Damir Žižić
Lajnap comedy

Damir Žižić
Luka Bulić

Damir Žižić
Mario Petreković

Damir Žižić
Tomo in der Mühlen

Linker
18. travanj 2024 19:57