Kultni američki redatelj Woody Allen podigao je prašinu nakon što se razveo od Mije Farrow kako bi se vjenčao s pokćerkom Soon Yi Previn koju su skupa posvojili
 ANSA
Objavio memoare

Detalji o vezi Woodyja Allena koja je sablaznila svijet: 'Sve bih ponovio u treptaj oka'

Knjiga koju je redatelj objavio izazvala je negovodvanja i prije njenog objavljivanja, od strane obitelji, ali i zaposlenika izdavačke kuće, jer je u njoj detaljno opisao i vezu s pokćerkom Soon-Yi.

Poznati filmski redatelj Woody Allen objavio je knjigu memoara "Apropos of Nothing" u kojima je progovorio o ljubavnom odnosu sa svojom posvojenom kćerkom Soon-Yi Previn.

Allen je danas 49-godišnju Soon-Yi odgajao s glumicom Mijom Farrow, a vezu su započeli kad je djevojka imala 22 godine. U knjizi tvrdi da su vezu isprva tajili, a Mia je za njih saznala tek kad je pronašla njihove erotske fotografije. U knjizi je pojasnio da su fotografije nastale u ranoj fazi odnosa "kad nisu mogli skinuti ruke jedno s drugoga", piše Page Six.

Reuters
Woody Allen na filmskom festovalu u Cannesu.

S Miom Farrow imao je četvero djece, a u doba kada je započeo vezu sa Soon-Yi ona je još uvijek živjela s majkom.

"Naravno da razumijem Mijin šok, nevjericu, bijes. To je bila ispravna reakcija".

Kazao je redatelj o reakciji njegove tadašnje partnerice Mie Farrow kad je saznala za aferu. Mia i Woody bili su zajedno od 1980. do 1992. kada je ona saznala da redatelj održava tajnu vezu s jednom od njezine posvojene djece, koju je i on odgajao zajedno s glumicom.

Ponovio bi sve opet

Danas, Allen uopće ne žali za onime što se dogodilo i kako se ponio.

"Bilo je trenutaka, kad su stvari postale gadne i kad su me svugdje šikanirali, kada su me pitali - da sam znao ishod, poželim li da nikad nisam prihvatio Soon-Yi? Svaki put bih odgovorio učinio bih to opet u treptaj oka", rekao je Woody Allen.

Foto: Sipa/Cropix
Woody Allen i Soon Yi

Opisao je da se on i Soon-Yi u početku nisu pretjerano voljeli, a sada su u braku više od 20 godina i još uvijek su ludu zaljubljeni. Vijest o izdavanju ove knjige memoara izazvala je mnoge kontroverze, prvo ju je trebala izdati kompanija Hachette, ali zbog masovnog prosvjeda zaposlenika odbacili su njeno izdavanje. Osim zaposlenika izdavačke kompanije, knjiga je razbjesnila i njegova sina Ronana Farrowa koji tvrdi da je u memoarima zataškao navodno silovanje svoje druge usvojene kćeri Dylan.

Woody i Soon-Yi u braku su od 1997. godine i imaju dvoje posvojene djece.

Pročitajte i:

Linker
17. travanj 2024 05:58