SASVIM ISKRENO

Demi Moore skinula se za prvu kampanju kupaćih kostima: ‘Žene se žele osjećati seksi‘

Cilj američke glumice je da se žene osjećaju ‘seksi i osnaženo‘ u dizajnu njezinih kupaćih kostima.

Američka glumica Demi Moore dizajnirala je najnoviju liniju Andie Swimm kupaćih kostima kako bi se žene osjećale poželjno. Ova 59-godišnjakinja je u nedavnom intervjuu progovorila o inspiraciji koja stoji iza nove inclusive kolekcije koja je lansirana 7. srpnja.

"Prilikom dizajniranja kolekcije Andie dosta sam razmišljala o stvarima na koje su žene osjetljive, bilo da je riječ o trbuščiću ili drugim dijelovima tijela", priznala je Moore za People.

"One ne žele izgledati matronski ili se ne osjećati seksi ili poželjno", nastavila je.

"Jednostavno sam htjela promijeniti ideju da smo manje poželjni kako starimo".

Glumica je ovom prilikom koristila vintage komade koje je već posjedovala u svojoj garderobi, a poslužili su joj kao inspiracija za kreiranje nove linije.

"Počela sam razmišljati o tome kako se zadnjih nekoliko godina moda mijenjala. Razmišljala sam koliko sam oduvijek voljela eleganciju i glamur pa sam silno htjela dokazati da se možete osjećati seksi, snažno i ugodno, a ne morate pokazivati ​​puno kože", objasnila je Moore te se osvrnula na misiju kojom se vodila prilikom lansiranja ove vintage linije kupaćih kostima.

"Ideja kojom sam se vodila je kako natjerati ženu da nosi nešto što je dobro, razigrano i seksi, a također ulijeva sigurnost i samopouzdanje, uz veliku dozu stila! To je bio naš cilj".

Podsjetimo, u srpnju 2021., glumica je pozirala sa svoje tri kćeri - Rumer Willis, Scout Willis i Tallulah Willis, za kampanju Together.

"Tako sam uzbuđena što konačno dijelim novu kampanju te slavim ljubav i zajedništvo s ljudima koje volim… Bilo je sasvim prikladno da podijelim ovaj trenutak s ljudima koje najviše volim".

Osim što joj ide u poslovnom polju, glumica je nedavno službeno je potvrdila na Instagramu vezu sa švicarskim kuharom i vlasnikom restorana Danielom Hummom, s kojim se viđa posljednjih mjeseci.

Čitajte i: Supruga Brucea Willisa za njega i djecu se bori svaki dan: ‘ Brigu za obitelj plaćam mentalnim zdravljem‘

Vvijest o tajnoj vezi stigla je samo dan nakon što je njezin bivši suprug Bruce Willis objavio da se povlači iz glume nakon što mu je dijagnosticirana afazija. Afazija je inače stanje uzrokovano oštećenjem mozga koje utječe na nečiju sposobnost govora, pisanja i razumijevanja jezika. Iako je zvijezda aktivno podržavala svog bivšeg supružnika kroz njegove zdravstvene borbe, ipak je pronašla sreću s novim muškarcem, koji je 13 godina mlađi od nje.

Linker
19. travanj 2024 15:14