SRETNA OBITELJ

Zvijezde ‘Igre prijestolja‘ očekuju drugo dijete: ‘Prestravljen sam, sin će doživjeti šok‘

Glumci koje je publika zavoljela u hit seriji "Igra prijestolja" očekuju prinovu niti dvije godine nakon što im je stigao sinčić čije ime i dalje skrivaju.

Glumac Kit Harington otkrio je gostujući u showu Jimmyja Fallona da on i njegova supruga, Rose Leslie čekaju drugo dijete. Zvijezda serije "Igra prijestolja" priznao je da je prestravljen zbog proširenja obitelji i izjavio kako će njihov dvogodišnji sin "doživjeti šok kad dobije brata ili sestru".

"Prestravljen sam. S prvim djetetom kao da hodaš po oblacima i plešeš kroz polje tratinčica punih devet mjeseci. Odnosno, barem muškarac. Ovog puta se suočiš s realnošću vrlo brzo i postaneš praktičan", izjavio je glumac kojeg publika pamti kao Jona Snowa iz popularne HBO-ove serije.

image

Rose Leslie i Kit Harington na premijeri osme sezone "Igre prijestolja" 2019. godine

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

Kit je otkrio da on i Rose, također glumica koju smo mogli gledati u "Igri prijestolja", pokušavaju svojem dvogodišnjem sinu objasniti da će dobiti brata ili sestru, ali još u potpunosti ne razumije što to znači.

"Pokušavamo ga pripremiti pa pokazujući na trudnički trbuh govorimo ‘mamina beba‘, ali on tada pokaže na svoj i govori ‘moja beba‘", otkrio je glumac kojeg to neshvaćanje njegovog sinčića trenutačno zabavlja.

image

Na 77. dodjeli Zlatnih globusa 2020. godine

HAHN LIONEL/ABACA/SHUTTERSTOCK

Par se upoznao 2012. na snimanju "Igre prijestolja" u kojoj su glumili ljubavnike Wildling Ygritte i Jona Snowa pa su vijesti da su u vezi dočekane s oduševljenjem. Vjenčali su se 2018. godine, a u rujnu 2020. je Rose potvrdila trudnoću s naslovnicom magazina Make. Sinčić je stigao u veljači 2021., ali njegovo ime nikada nisu podijelili s javnošću.

image

Kit Harington i Rose Leslie na Met Gali 2021.

PHOTO IMAGE PRESS/SHUTTERSTOCK
Linker
15. travanj 2024 02:47