emotivan put

Zvijezda "Tračerice" progovorila o majčinstvu: "Kad radim neizmjerno mi nedostaju moja djeca"

Leighton Meester iskreno je progovorila o tome kako se osjeća otkako je rodila djecu, iako sama sa svojom majkom nema nimalo dobar odnos.

Američka glumica Leighton Meester za magazin Interview prvi put je progovorila o majčistvu i koliko joj se nova životna uloga reflektirala na karijeru. U razgovoru se zvijezdi serije "Tračerica" pridružio i njezin suprug, američki glumac Adam Brody kojeg svi pamte po ulozi u tinejdžerskoj dramskoj seriji “The O.C.”. Glumački par upoznao se 2011. godine na setu filma "The Oranges", nakon čega im je trebalo samo tri godine da shvate kako žele biti zajedno do kraja života pa su se vjenčali 2014. godine, a danas imaju dvoje djece, 8-godišnju kćer Arlo i 3-godišnjeg sina čije je ime još uvijek nepoznato javnosti.

image

Glumački par upoznao se 2011. godine na setu filma "The Oranges", a vjenčali su se 2014.

SCOTT KIRKLAND/SHUTTERSTOCK

"Neizbježne su bile neke promjene, unatoč tome što smo suprug i ja smo vodili beskonačne razgovore o tome. No, i da mogu, ne bih ništa mijenjala, ponosna sam što sam mama. S majčinstvom su došle i brige i nervoze, pa jedino što mogu je živjeti dana po dan. No kad sam s djecom, našom djecom, najvažnije mi je da sam potpuno fokusirana na njih i ništa drugo. A kada radim, neizmjerno mi nedostaju", odgovorila je 37-godišnja glumica na pitanje kako joj je majčinstvo utjecalo na karijeru te dodala da je posebno teško biti pod stalnim pritiskom i osjećati da kao majka ne radiš dovoljno, no da će nažalost naše društvo uvijek poticati takve vrijednosti.

"Zbog majčinstva sam doživjela jednu novu razinu empatije i senzibiliteta koju prije nisam imala, pogotovo kada su djeca u pitanju. To definitivno nije običan posao", objasnila Meester koja inače ima problematičan odnos s vlastitom majkom. Naime, rođena je u zatvoru u Teksasu, gdje je njezina majka služila kaznu zbog droge pa ju je odgajala baka. Leighton i majka svoje su razmirice odlučile riješiti na sudu - podigle su tužbu jedna protiv druge zbog novca koje je glumica dala za liječenje mlađeg brata Alexandera.

image

Meester je rođena u zatvoru u Teksasu, gdje je njezina majka služila kaznu zbog droge

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Meester je jednom prilikom za magazin People rekla da za nju majčinstvo predstavlja emotivan put tijekom kojeg je počela više razmišljati o vlastitom djetinjstvu i načinu na koji je odgajana. Istaknula je kako želi svojoj djeci pružiti sve ono što sama nije imala, ali i naučiti ih da budu zahvalni na onome što imaju.

Linker
21. travanj 2024 15:01