Iznenađenje

Zvijezda serije ‘Teorija velikog praska‘: ‘Jesam li spomenuo da sam se oženio?‘

Nakon nekoliko godina romanse, par je tijekom vikenda okrunio svoju vezu brakom.

Glumac najpoznatiji po ulozi u popularnom sitcomu "Teorija velikog praska", Kevin Sussman, iznenadio je obožavatelje objavom na Instagramu - glumac koji je utjelovio vlasnika striparnice, Stuarta, objavio je fotografiju sa svog vjenčanja i napisao "Jesam li spomenuo da sam se ovog vikenda oženio?"

Kevin se oženio s partnericom Addie Hall, s kojom je u ljubavnoj vezi od travnja 2020. godine. Zaručili su se u proljeće prošle godine, u restoranu na Manhattanu. Glumac je za poseban dan odabrao tamnoplavo odijelo, dok je mladenka nosila korzetiranu haljinu srcolikog izreza sa suptilnom teksturom cvijeća, a na fotografiji poziraju s njezinim ocem.

image

Kevin Sussman i Addie Hall

CHRISTOPHER POLK/SHUTTERSTOCK CHRISTOPHER POLK/SHUTTERSTOCK

"Stuart je napokon uspio" i "Sada se Stuart napokon može odseliti iz kuće Howardove majke", pisali su mu pratitelji u komentare, uz čestitke. Inače, Kevin je imao ulogu u seriji "Ružna Betty", a uskoro izlazi i njegov novi projekt, serija "Lessons In Chemistry", u kojoj ima ulogu zajedn s glumicom Brie Larson. Iza sebe ima jedan brak - onaj s Alessandrom Young, za koju se oženio 2006. godine, razišli su se u prosincu 2012., a službeno rastali tek pet godina kasnije.

Linker
25. travanj 2024 00:28