Yvonne Strahovski

 SHUTTERSTOCK EDITORIAL
prekrasne vijesti

Zvijezda serije "Sluškinjina priča" rodila je treće dijete

Glumica Yvonne Strahovski, pohvalia se kako su ona i suprug dobili trećeg sina kojem zasad nisu otkrili ime.

Glumica Yvonne Strahovski, pohvalia se kako su ona i suprug dobili trećeg sina kojem zasad nisu otkrili ime.

Australska glumica Yvonne Strahovski pohvalila se sretnim vijestima za kraj 2023. godine. Ona i suprug Tim Loden dobili su trećeg sina.

Zvijezda serije "Sluškinjina priča", 41-godišnja Yvonne, podijelila je simpatičnu fotografiju na Instagramu, na kojoj njezin suprug Tim nježno drži malenog sinčića dok ga ona ljubi u čelo.

"Naš treći mali (veliki!) dječak provalio je u svijet munjevitom brzinom", napisala je. "Hvala Bogu što je Tim bio tu da uhvati našeg dječaka baš kad je naš sjajan tim stigao kod nas da pomogne. Takvo nerealno, intenzivno, nevjerojatno iskustvo koje nikada neću zaboraviti. Dobrodošao, mališane, čekali smo te i volimo te toliko", dodala je.

Yvonne još nije javno otkrila ime bebe.

Yvonne i Tim su braku su od 2017. godine. Već su ponosni roditelji dvojice starijih sinova, četverogodišnjeg Williama i dvogodišnjaka kojem nije otkrila ime u javnosti.

U intervjuu za britanski Glamour u srpnju 2019. godine, Yvonne je govorila o povratku na posao na "Sluškinjinu priču" ubrzo nakon što je rodila prvo dijete, sina Williama.

image
JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK

"To je definitivno bilo jedno od najtežih i najizazovnijih trenutaka u mom cijelom profesionalnom životu. Povratak na posao s tek rođenom bebom i svom nesanicom koja dolazi s tim, uz to sam i dojila", opisala je.

Opisujući to kao ‘ludo‘, dodala je: "Jurila sam između seta i svoje prikolice i Williama kojeg dojila na zahtjev i potom se vraćala na set"

Linker
27. travanj 2024 03:38