Stigla je prinova!

Zvijezda ‘Kako sam upoznala vašeg oca‘ dobio je drugog sina, fotografije rastapaju srca

Američki glumac Josh Peck snimio je starijeg sina Maxa kako čuva malog brata i podijelio na društvenim mrežama.

Američki glumac Josh Peck i njegova supruga Paige O‘Brien ponovno su postali roditelji. Na svijet je stigao još jedan dječak kojem su nadjenuli ime Shai.

Par već ima trogodišnjeg sina Maxa, a dječak je oduševljen prinovom. Poljubio ga je kad su ga tata i mama donijeli kući, a kako maleni puno spava, stariji brat pazi da ga ne probudi dok je uz njega.

Ponosni tata, zvijezda serije "Kako sam upoznala vašeg oca", objavio je fotografiju starijeg sina kako ‘dežura‘ uz zaspalog brata, piše eonline. Ne odvaja se od bebe, a da ga kojim slučajem ne bi uznemirio pogledom, ‘preventivno‘ mu je okrenuo leđa, što je nasmijalo njegove roditelje.

Dolazak prinove par je otkrio početkom ovog ljeta, tijekom odmoru u Italiji. Objava nije prošla glatko jer se glumac nespretno našalio, a to što je izvalio, njegovoj supruzi nije dobro ‘sjelo‘.

"Je li moje ili nije?", napisao je u komentaru.

Supruga ga je vjerojatno ‘izribala‘ u četiri oka jer je prestao pisati gluposti. Lipanj im je, inače, posebno sretan mjesec: filmska snimateljica i glumac vjenčali su se u lipnju 2017., poslije četiri godine hodanja, piše People. Zaručili su se u Parizu godinu dana prije razmjene bračnih zavjeta.

Brak im je skladan, čime se glumac katkad pohvali u intervjuima (vjerojatno se pridržava upute supruge da ne priča javno o njihovoj intimi), a sada su presretni što se njihova obitelj povećala.

Dok se mama odmara, mali brat spava, a tata snima i dijeli fotografije, mali Maxs predano pazi na to da je sve u redu. Što reći, fotografije dječaka s bebom rastapaju srca!

Linker
18. travanj 2024 15:09