Andrew Garfield

 CAT MORLEY/AVALON/PROFIMEDIA
nova ljubav

Zvijezda filmova o Spidermanu ponovno je zaljubljen: Uhvatili su ga u zagrljaju s manekenkom

Britanski glumac Andrew Garfield ljubi 27-godišnju manekenku Oliviju Brower, s kojom je viđen ispred svog londonskog stana.

Britanski glumac Andrew Garfield ljubi 27-godišnju manekenku Oliviju Brower, s kojom je viđen ispred svog londonskog stana.

Šarmantni 40-godišnji Andrew Garfield koji se proslavio filmovima o Spidermanu ima prilično zanimljivu ljubavnu povijest, bio je u vezi s kolegicama Emmom Stone i Shannon Woodward, pjevačicom Ritom Orom, manekenkom Alyssom Miller

A sada je navodno u vezi s Olivijom Brower, modelom magazina Sport Illustrated s kojom je viđen u strastvenom zagrljaju ispred svog doma u Londonu. Iako je o svom ljubavnom životu vrlo diskretan i službeno je samac od početka 2022. kada je prekinuo s Alyssom Miller, čini se da je istina nešto drugačija. Bar po onome što su uspjeli snimiti fotografi britanskog tabloida The Sun.

image

Olivia Brower, nova ljubav filmskog Spidermana

STEPHEN SMITH/DDP USA/PROFIMEDIA

Garfield je svojedobno priznao da nije siguran da želi tradicionalnu obitelj. “Da, vjerujem u ljubav na prvi pogled, ali isto tako vjerujem da je moderno poimanje romantične ljubavi ozbiljno pogrešno i da stvara mnogo problema u našem modernom svijetu”, rekao je Andrew. No u nedavnom intervjuu za magazin GQ otvoreno je priznao kako je i sam začuđen da do 40. godine nije postao otac. Čini se kako bi konačno volio naći osobu s kojom bi mogao osnovati obitelj. A je li to Olivia, vrijeme će pokazati iako ju još uvijek drži daleko od očiju javnosti.

image

Andrew Garfield bio je u vezi s Ritom Orom

PROFIMEDIA JANI JANCE/SPLASHNEWS.COM/SP

“Ako ste u predanoj monogamnoj vezi, postoji nešto jako lijepo u žrtvovanju drugih mogućnosti. Tu vezu činiš svetom i ona pojačava životnu radost‘‘ kazao je glumac. A osim toga, Andrew bi se uskoro trebao vratiti na filmske ekrane u ljubavnom filmu ‘‘We Live In Time‘‘ uz kolegicu Florence Pugh s kojom je bio prezenter na prošlogodišnjim Oscarima. Radnja filma pomno je čuvana, ali se opisuje kao ‘smiješna, duboko dirljiva i sveobuhvatna ljubavna priča‘.

Linker
28. travanj 2024 01:13