Mandatory Credit: Photo by John Salangsang/BEI/Shutterstock (10550156on)
Adam Driver and Joanne Tucker
92nd Annual Academy Awards, Arrivals, Los Angeles, USA - 09 Feb 2020

 JOHN SALANGSANG/BEI/SHUTTERSTOCK JOHN SALANGSANG/BEI/SHUTTERSTOCK
u tajnosti

Zvijezda filma "Ferrari" Adam Driver otkrio da je dobio drugo dijete: "Vrlo je iscrpljujuće"

Glumac je na probi nastupa za show "Saturday Night Live" otkrio kako je njegova supruga, glumica Joanne Tucker, rodila njihovo drugo dijete. Par je inače vrlo tajanstven kad je njihov privatni život u pitanju, pa se i za trudnoću saznalo slučajno.

Glumac je na probi nastupa za show "Saturday Night Live" otkrio kako je njegova supruga, glumica Joanne Tucker, rodila njihovo drugo dijete. Par je inače vrlo tajanstven kad je njihov privatni život u pitanju, pa se i za trudnoću saznalo slučajno.

Premda je na glasu kao jedna od najtajanstvenijih zvijezda zabavljačke industrije, Adam Driver prošlog vikenda je, tijekom probe za četvrti nastup u showu "Saturday Night Live", otkrio da je ranije ove godine, dobio drugo dijete.

"Prošle godine poželio sam djevojčicu i dobio sam je, što je vrlo iscrpljujuće. Ove godine želim Ambien!", dobacio je na probi uvodnog monologa humoristične emisije. Zvijezda SF spektakla "Ratovi zvijezda" i filmova "House of Gucci" te "Ferrari" poželjela je u Americi popularne tablete za spavanje - što su mnogi protumačili kako ih kćerkica noću često budi.

Zbog dijeljenja sretne vijesti, glumac je dobio pljesak ekipe "Saturday Night Livea" i publike u studiju, a radosna novost brzo se proširila medijima. Supruga Adama Drivera, 41-godišnja glumica Joanne Tucker, u tajnosti je rodila njihovo drugo dijete, djevojčicu čije ime zasad nisu otkrili, prenosi Page Six. Bračni par već ima dječaka rođenog 2016. čije je ime još uvijek nisu podijelili s fanovima.

Kako su Joanne i Adam postali roditelji, doznalo se tek dvije godine kasnije, kad je sestra Joanne Tucker na Instagram profilu objavila fotografiju s proslave darivanja bebe snimljene u prvoj polovici 2016.,na kojoj se vidio (poveći) trudnički trbušćić supruge Adama Drivera. U veljači ove godine, američki mediji objavili su fotografije para dok su ispred svog stana u New Yorku iznosili namirnice iz dućana: vidjelo se da je Joanne Tucker ponovno trudna.

image

Ponosni roditelji: Joanne Tucker i Adam Driver

ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK

Budući da se za dolazak na svijet njihovog prvog djeteta doznalo slučajno,dvije godine poslije sretnog događaja, malo tko očekuje da će bračni par još nešto otkriti o drugom djetetu. Par je nedavno proslavio desetu godišnjicu braka. U ranijim intervjuima, 40-godišnji Driver natuknuo je samo to da uživa u najvažnijoj ulozi, onoj koju dijeli sa suprugom unutar njihove obitelji čiju privatnost pomno čuvaju.

Linker
27. travanj 2024 08:30