Gost iznenađenja

Zvijezda dobrog srca: Iako iscrpljen od puta Keanu Reeves razveselio je nepoznate mladence

Američki glumac zatekao se na svadbi u engleskom hotelu i održao riječ danu mladencima da će im biti počasni gost čim odradi otprije dogovoreno obavezu.

Američki glumac Tom Hanks dobio je konkurenciju. Dosad je on prednjačio u nenajavljenim dolascima na vjenčanja fanova na sveopće oduševljenje, no njegov podjednako omiljen kolega Keanu Reeves mogao bi ga ugroziti. Akcijski junak nedavno je dobio titulu holivudskog dobrice, a razlog nije teško pogoditi. Osim što velikodušno dijeli zaradu od filmova dobrotvornim udrugama, nikada ne odbija molbe fanova - i kad se radi o vjenčanju. Naime, prošlog tjedna zvijezda franšize John Wick zatekla se u baru hotela Fawsley Hall u Northamptonshireu, gdje se održavalo vjenčanje. Zamijetio ga je mladoženja James Roadnight i zamolio da im se pridruži kao počasni gost. Glumac je imao drugačije planove, no kad ga je i mladenka Nikki Roadnight zamolila da ostane s njima, Reeves je pojasnio da ima neodgodivu obavezu, no vratit će se u hotel zbog njih čim završi.

image

Počasni gost i oduševljeni mladenci.

COURTESY JAMES ROADNIGHT/SWNS/SWNS/PROFIMEDIA

Nekoliko sati kasnije član osoblja hotela obavijestio je mladenku i mladoženju da imaju vrlo posebnog gosta. Nisu mogli povjerovati da je zvijezda dobrog srca ipak došla. Prišao im je, počeli su razgovarati, ponudili mu šampanjac no zahvalio im se na piću uz ispriku da je preumoran od putovanja iz Amerike. Ali se drage volje fotografirao s mladencima i njihovom malenom djeverušom.

"Sve je bilo vrlo uzbudljivo. Tako je ljubazan i prijateljski raspoložen. Uveličao nam je vjenčanje, zbog njega je taj dan još ljepši”, ispričali su presretni mladenci magazinu Newsweek.

Linker
20. travanj 2024 07:35