NA SUNSET BOULEVARDU

Zrinka Cvitešić se pohvalila velikim uspjehom: Njeno lice krasi plakat u Los Angelesu

Od 31. ožujka Zrinku ćemo gledati u ulozi utjecajne Rumunjke Tatiane u Amazonovoj visokobudžetnoj seriji "The Power".

Hrvatska glumica Zrinka Cvitešić jedna je od glavnih zvijezda nadolazećeg visokobudžetnog Amazonovog serijala "The Power", koji će na streaming platformi biti premijerno prikazan 31. ožujka. Nakon što smo prije mjesec dana imali prilike vidjeti prve kadrove Zrinke u ulozi utjecajne Rumunjke Tatiane, njezino se lice pojavilo na plakatu na slavnom Sunset Bulevaru u Los Angelesu.

"Ovo je izašlo jučer na Sunsetu u Los Angelesu... Izgleda da smo sve bliže i bliže...", napisala je Zrinka na svom Instagram profilu uz fotografiju plakata na kojemu se pojavljuju druge zvijezde serije - slavna Toni Collette te glumice Ria Zmitrowicz i Auliʻi Cravalho.

image

Zrinka Cvitešić kao Tatiana

SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA

"The Power" je adaptacija istoimenog bestselera Naomi Alderman, a Zrinka tumači lik Tatiane Moskalev, bivše gimnastičarke i bivše prve dame Moldavije koja ubija svog supruga, preuzima vlast i pretvara državu u matrijarhalno carstvo.

"Što bi se dogodilo kada bi tinejdžerice razvile moć da smaknu električnim udarom koga god požele? ‘The Power‘, Amazonova serija u kojoj glumi Toni Collette, zamišlja baš to", opisao je serijal magazin Vanity seriju nakon prvog uvida u nju.

Linker
25. travanj 2024 17:02