ženska snaga

Zrinka Cvitešić oduševila na londonskoj premijeri dugoočekivane serije ‘The Power

Naša proslavljena glumica utjelovila je jednu od žena koje su razvile posebene moći što će im donjeti nezamislivu moć, a ovaj uzbudljivi TV serijala počinje s emitiranjem 31. ožujka.

Raskošna plava kosa, naglašena šminka, osebujni stil i ubojita moć osobine su Tatiane Moskalev, supruge moldavskog diktatora koju je u novoj britanskoj TV seriji "The Power" utjelovila naša Zrinka Cvitešić. Radnja ove uzbudljive serije u kojoj glavnu junakinju igra slavna Toni Collette, temeljena je na istoimenoj knjizi Naomi Alderman koja ju je i proslavila, a svoju prvu premijeru imala je sinoć u Londonu. Po žanru spada u znanstveno fantastičnu tematiku, a riječ je o tome da odjednom i bez upozorenja, sve tinejdžerice na svijetu razviju moć strujnog udara. To postaje nasljedno, dio njihovog bića i ne može im se oduzeti. Počinju razumijevati da imaju nevjerojatnu moć, sposobnost da povrijede ili čak ubiju ispuštanjem električnih udaraca iz vrhova prstiju, a ubrzo shvate da istu moć mogu probuditi u starijim ženama što dovodi do nevjerojatnog globalnog preokreta ravnoteže moći.

image

Zrinka Cvitešić kao Tatiana Moskaleva

SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA

Uz ekipu iz serije čije prikazivanje počinje 31. ožujka na Amazone Primeu, crvenim tepihom prošetala je i naša Zrinka Cvitešić koja je za tu priliku odabrala klasične crne hlače i bež top dizajnerice Matije Vuice.

"Opskrbila sam Zrinku haljinama i raznim kombinacijama tako da ne mora brinuti što će i za koju priliku odjenuti. Naime, odmah nakon londonske premijere odletjela je za New York gdje ju očekuje nova promocija serije. Vjerujem da će tamo biti glamuroznije nego u opuštenom Londonu", kazala nam je dizajnerica koja sa Zrinkom Cvitešić surađuje već godinama.

image

Ekipa serije "The Power" na londonskoj premijeri u kinu Odeon Lux na Leicester Squareu

IAN WEST/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Na fotografijama s londonske premijere izgleda kao da je Zrinka skratila svoju dugu kovrčavu kosu, no to je samo odličan trik vještih frizerskih ruku koji je frizuru prilagodio njezinoj odjevnoj kombinaciji.

Glumica je posljednjih mjesec dana na svojim društvenim mrežama golicala maštu svojih pratitelja objavama o ovoj uzbudljivoj seriji, a kako je napisala u najljepšem sjećanju ostalo joj je druženje i treninzi sa psima, jer njezin lik stalno uz sebe ima nekog ljubimca.

Linker
19. travanj 2024 11:01