misterij

Znakovit video Nine Agdal, Leove bivše djevojke s kojom je prekinuo kad je napunila 25

Leonardo DiCaprio s danskom manekenkom bio je godinu dana u vezi, a prekinuli su nakon što je kao i sada već bivša Camilla Morone, navršila 25 godina, što je gornja granica koju glumac tolerira kod svoji partnerica.

U sveopćoj zafrkanciji koja je krenula na račun Leonarda DiCaprija nakon prekida s brazilskom glumicom Camillom Morrone koja je u lipnju navršila 25 godina i time, prema mišljenju ekipe na internetu, postala ‘‘prestara‘‘ za slavnog holivudskog glumca, oglasila se i njegova bivša djevojka Nina Agdal. Danska manekenka s glumcem je bila godinu dana u vezi prije Morrone, a prekinuli su kada je navršila - 25.

Manekenka je na Instagramu objavila video uz misteriozan i šaljiv komentar - ‘‘Kad ti pošalje poruku…‘‘. S obzirom na to da se sve događa usred medijske hajke na obrazac ponašanja glumca, mnogi se pitaju je li se DiCaprio za pomoć obratio svojoj bivšoj ljubavi.

image

Leonardo DiCaprio ovo je ljeto proveo na jahti s kolegom Tobeyem Maguireom, a najbolej se zabavljao s njegovim kćerima

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Naime, američki mediji glumcu su izvukli sve njegove veze koje bi prekidao kada bi mu partnerica navršila maksimalno 25 godina. A u taj klub spadaju Blake Lively i Gisele Bündchen s kojima je prekinuo kada su imale 23 godine, Bar Rafaeli koju je ostavio nakon njezinog 25. rođendana, Tony Garrn ostavio je kada je navršila 22, kao i Erin Heatherton... Da, i sve su bile manekenke i supermodeli.

A za lijepu Camillu Morrone ipak se smatralo da je uspjela pripitomiti ‘‘vuka‘‘ s Walla Streeta s obzirom na to da su zajedno bili četiri godine, no vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada. Sada je 47- godišnji ‘‘vuk‘‘ ponovo samac u potrazi za novom djevojkom‘, a nitko ne sumnja da postoji dovoljno dugi red onih koje bi rado završile u njegovom naručju - sve dok ne navrše 25.

Linker
16. travanj 2024 23:41