Rock album

Živuća legenda Dolly Parton otkrila pred kojim zvijezdama joj zaklecaju koljena

Slavna glazbenica koja iza sebe ima brojne hitove, uskoro ulazi u rock kuću slavnih, tom prigodom želi snimiti i rock album.

Možeš biti živuća legenda, ali svejedno imaš svoje idole pred kojima postaneš najveći obožavatelj, barem je tako s Dolly Parton, koja je otkrila i pred kime joj zaklecaju koljena.

"U zadnje vrijeme često imam zvjezdane momente. Ne znam jeste li čuli, ali snimam rock album. Ako ulazim u Rock and Roll Hall of Fame, to ću i zaslužiti", kazala je poduzetna Dolly za People.

image

Dolly Parton primljena je u Rock‘n‘Roll Hall of Fame

VALERIE MACON/AFP/PROFIMEDIA

Američka glazbena ikona ima više od 25 hitova na broju jedan, a prodala je više od 100 milijuna ploča i zasigurno je zaslužila tu počast i bez rock albuma, no glazbenica je otkrila da će njen novi album izaći iduće godine. Ovog puta želi dobiti rockerski zvuk.

"Imat ću mnogo rock pjevača na njemu", kazala je i spomenula neke o najdražih pjesama koje bi htjela imati na svom albumu. "Heart of Glass, nadam se da će Debbie Harry i Pat Benatar pjevati na njemu", spomenula je Dolly legendarne pjevačice. Prva je sa svojim bendom Blondie i snimila spomenutu pjesmu, a druga je nedavno dobila priznanje da će zajedno s Parton ući u Rock and Roll Hall of Fame.

image

Sada snima rock album

EMMA MCINTYRE/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

U razgovoru za People Parton je otkrila kada ju je posljednji put ‘oprala‘ trema zbog susreta s nekim zvijezdom.

"Sada radim na rock albumu, razgovarala sam s Eltonom Johnom, Mickom Jaggerom i Debbie Harry. Svaki put kad razgovaram s nekime od njih, to mi je jednostavno takvo uzbuđenje", otkrila je Dolly.

Linker
24. travanj 2024 16:21