promjena života

Životni zaokret Kendall Jenner: Fanove iznenadilo kamo se seli iz svoje vile

Manekenka i članica klana Kardashian od malena je zaljubljena u konje, a uskoro širi svoju malu ergelu jer joj dolazi ždrijebe koje će roditi surogat kobila.

Jednoj od najtraženijih manekenki i modelu današnjice, izgleda da je dosadio asfalt i svjetla reflektora. U finalnoj ovosezonskoj epizodi The Kardashians, Kendall Jenner otkrila je da se seli na farmu.

image

Manekenka i njen četveronožni ljubimac

B4859/AVALON/PROFIMEDIA

"Imam puno ideja i puno stvari koje bih voljela raditi u životu, pa sam uzbuđena što ću nastaviti istraživati sve što me zanima, ali sa svoje farme. Selim se na ranč jer sam u duši kaubojka", rekla je Kendall koja je uoči Met Gale otkrila da će njezina kobila dobiti bebu putem surogat mame - druge kobile.

image

Kendall jaše od djetinjstva

ASTRO/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

"Odabrali smo spermije vrhunskog šampiona, olimpijskog pobjednika, a i u mojim venama teče olimpijska krv. Tako da će na farmi biti puno olimpijske krvi", aludirala je Kendall na nasljeđe Brucea Jennera, osvajača zlatne olimpijske medalje u desetoboju i svjetskog rekordera koji je 2015. postao žena imenom Caitlyn Jenner.

image

Kim Kardashian i Kendall Jenner u reklami za parfem KKW s njezinim konjem

KKW FRAGRANCES VIA BESTIMAGE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Kendall se očito sprema za dolazak ždrebeta i proširivanje svoje konjske obitelji, jer ima još i bijelog konja imenom Little Joe. Što se tiče njenog ljubavnog života, nakon dvogodišnje romanse, prije mjesec dana raskinula je vezu s košarkašem Devinom Bookerom. Rastanak je kako su objavili, bio sporazuman jer su se oboje odlučili usredotočiti na svoje zahtjevne karijere.

Linker
19. travanj 2024 21:43