XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
uvijek sa stilom

Život na visokoj potpetici: Victoria Beckham ni sa slomljenom nogom ne odustaje od štikli

Modna dizajnerica nezgodno je pala i slomila nogu, no ne odustaje od cipela s visokom potpeticom koje nosi unatoč tome što ih sada mora upariti s ortopedskom čizmom koja joj zamjenjuje gips.

Modna dizajnerica nezgodno je pala i slomila nogu, no ne odustaje od cipela s visokom potpeticom koje nosi unatoč tome što ih sada mora upariti s ortopedskom čizmom koja joj zamjenjuje gips.

Opreza nikad dosta, stara je uzrečica koju je čini se, Victoria Beckham zanemarila pa od Valentinova nosi ortopedsku čizmu na lijevoj nozi jer je na Dan zaljubljenih u teretani pala i slomila stopalo. Ali ni slomljene kosti modnu dizajnericu nisu natjerale na mirovanje pa je već nekoliko puta snimljena u javnosti s ortopedskom čizmom i štakama, ali kao prava ljubiteljica mode na drugoj nozi uvijek ima cipele s potpeticom, ne doduše onako visokom kakve zna nositi, ali ni pet centimetara nije zanemarimo. Pogotovo ako druga noga nije u ‘‘pogonu‘‘. No svaka joj čast na upornosti jer je ovih dana viđena u Parizu s jednom elegantnom cipelom i plastičnom čizmom na drugoj nozi dok je izlazila iz jednog restorana.

image

Victoria Beckham

AGENCE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Uvijek sa stilom, reći će mnogi. A kako je sa svojim stanjem zabrinula obožavatelje oglasila se na Instagram profilu gdje je uz fotografiju sebe na štakama napisala: ‘‘Hvala na svim lijepim porukama, mali stres prijelom, samo treba odmor!‘‘

image

Victoria Beckham u svom domu nakon nezgode

INSTAGRAM

Inače, Victoria je otvoreno progovorila o svojim problemima s deformiranim stopalima, ali i s kralježnicom zbog čega su joj doktori i zabranili da nosi cipele na visoku petu. No, ona se čini se na te savjete oglušila.

Vrlo rijetko ju se može vidjeti u udobnoj obući poput tenisica ili niskih cipela iako je prije nekoliko godina priznala da ih nosi kada radi. Naime, nakon rođenja kćeri Harper Seven imala je diskus herniju koja ju je silom prilika ‘‘prizemljila‘‘ pa je tada i izjavila da joj udobnost počinje biti na prvom mjestu. Ali očito samo u njezina četiri zida.

Linker
26. travanj 2024 10:41