OPET U IGRI

Živ je! Kanye se ponovno ukazao, i to zbog omraženog milijardera

U dobrom raspoloženju Kanye je ušetao u luksuzni hotel na Beverly Hillsu, dok ga je nepoznata družica držala za ruku.

Bivši poslovni suradnik Kanyea Westa, Thomas St. John krajem prosinca je pokrenuo šuškanja da je kontroverzni reper nestao. West tjednima nije bio viđen u javnosti, a St. John, koji ga je tužio zbog navodnih neisplaćenih honorara, na sudu je izjavio kako nije uspio Kanyeu ispravno uručiti sudske dokumente iako ih je poslao na tri različite adrese.

Ipak, obožavatelji osebujnog glazbenika mogu odahnuti jer se Kanye vratio svojim svakodnevnim aktivnostima te je ove nedjelje viđen u Beverly Hillsu, izvještava TMZ.

image

Izbivao je iz javnosti nekoliko tjedana

THE IMAGE DIRECT/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

U dobrom raspoloženju parkirao je svoj Maybach ispred luksuznog hotela Waldorf Astoria i ušetao unutra u društvu nove misteriozne djevojke koja ga je držala za ruku. Identitet Kanyeove družice nije poznat javnosti, no čini se kako je vrlo bliska s Kanyeom.

image

U društvu misteriozne nove djevojke

THE IMAGE DIRECT/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Podsjećamo, West je naišao na osudu javnosti nakon niza antisemitskih izjava i bizarnih komentara, koji su ga naposljetku koštali i brojnih poslovnih suradnji i njegovog statusa milijardera.

image

Donald Trump i Kanye West 2016. godine

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Netom prije nego što je "nestao", Kanye je putovao Sjedinjenim Američkim Državama u društvu desničarski nastrojenog političkog komentatora Nicka Fuentesa. Dvojac je posjetio bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa na njegovom imanju Mar-a-Lago na Floridi. Međutim, večera nije prošla onako kako je to Kanye zamišljao jer mu je Trump zamjerio što je na privatno druženje poveo Fuentesa.

Linker
24. travanj 2024 19:33