POSTAO DJED

Ženska loza se nastavlja: Nakon pet kćeri Bruce Willis dobio i prvu unučicu, otkriveno i ime

Slavni holivudski glumac nakon pet kćeri iz dva braka dobio je i prvu unučicu koju je rodila njegova najstarija kći Rumer Willis.

Nakon pet kćeri stigla mu je i prva unučica, no s obzirom na visoki stupanj progresivne neurološke bolesti s kojom se bori 68-godišnji holivudski glumac Bruce Willis upitno je hoće li i koliko slavni akcijski glumac uživati u igri s malenom Louette Isley. Njegova kći Rummer Willis rodila je prije nekoliko dana, a sad se prvim fotografijama pohvalila na instagramu. Rumer Willis je najstarija kći glumačkog para Brucea Willisa i Demi Moore, 16. kolovoza će proslaviti svoj 35. rođendan, a kćerkicu je rodila u vezi sa svojim partnerom, glazbenikom Derekom Richardom Thomasom.

"Ti si više od svega što smo se usudili sanjati", napisala je Rumer Willis uz fotografiju kćeri, a čestitke su joj stigle sa svih strana. Među čestitarima bila je i Emma Heming Willis, supruga Brucea Willisa koja je napisala: "Dobrodošla Louetta, obožavamo te!".

Par je prinovu proslavio okupivši svoje najbliže prijatelje i obitelj. Prisustvovale su Rumerina majka Demi, kao i pomajka Emma, no Brucea na snimkama nije bilo. Podsjetimo, njemu je prošle godine dijagnosticirana demencija i afrazija, progresivna neurološka bolest zbog koje je izgubio sposobnost govora, te se morao povući iz glume.

image
BUMPSUIT/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Da čeka bebicu Rumer Willis je objavila u prosincu prošle godine, a uoči poroda je u visokoj trudnoći snimila editorijal po uzoru na svoju majku Demi Moore koja je prije 32 godine stala pred objektiv slavne Annie Liebowitz za snimanje naslovnice Vanity Faira. "Osnažujemo i potičemo žene da prihvate ljepotu majčinstva, to je naša misija i sretni smo što je Rumer Willis zaštitno lice naše posljednje kampanje za brendove trudničke odjeće Bumpsuit i NakedCashmere", izjavila je voditeljica kampanje.

Linker
24. travanj 2024 01:25