Bez parea, bez rukavica

‘Žene su u našoj industriji traženije, ali profesionalni kompliment smo uvijek spremniji dati muškarcu‘

Je li Big Brother priča iza nje, koliko će se još truditi oko #zadnjih5 kilograma te što ju ljuti kad su u pitanju žene i mediji? Sasvim iskreno, Antonija Blaće i sebe je iznenadila odgovorom. Pogledajte video intervju s jednom od naših najduhovitijih televizijskih voditeljica.

„I dalje imam tremu pred svaki nastup“, iznenadila nas je ovim priznanjem Antonija Blaće, televizijska voditeljica koju skoro 20 godina gledamo na televizijskim ekranima, a upoznali smo ju 2004. kad je sudjelovala u prvoj sezoni Big Brothera, showa koji je otvorio eru reality televizije na našim prostorima. I danas priznaje kako joj je to jedan od omiljenih projekata iako se kasnije dokazala kao voditeljica niza uspješnih projekata Fear factor, Večera za 5, Hrvatska traži zvijezdu, Survivor, Tog se nitko nije sjetio, Gospodin Savršeni, a nedavno je vodila prvu sezonu popularnog showa Masked Singer.

Za sebe kaže kako na televiziji gleda sve jer sve gleda s profesionalne strane i stalno analizira. U međuvremenu, na ulici je zaustavljaju radi priručnika za mršavljenje Ljeto bez parea. Pitali smo Antoniju koji joj je projekt najbliži srcu, što je naučila o kilogramima i što bi odgovorila da ju opet pozovu u Big Brother kao natjecateljicu.

„Dugo sam mislila da mi je Big Brother obilježio i život i karijeru i uvijek ga se ljudi sjete i pitaju kad će nova sezona, ali mislim da su me proteklih godina počeli poistovjećivati s velikim televizijskim projektima", otkrila nam je Antonija.

Njezin najveći uspjeh je, kako kaže, prisebnost i činjenica da samu sebe ne shvaća previše ozbiljno, ali pitali smo ju je li kad doživjela da se kao žena mora više truditi da bi bila jednako cijenjena kao kolege muškarci. Iznenadila nas je iskrenim odgovorom, a jednako otvorena je i kad priča o kilogramima. "Za mene priča o kilogramima nije priča o izgledu nego o preuzimanju kormila života u vlastite ruke. Svi mi koji osciliramo s kilogramima zapravo osciliramo i energetski. Mi se gubimo i lovimo i tražimo i zapravo je to hvatanje u koštac sa samim sobom", tvrdi Blaće.

Linker
18. travanj 2024 09:35