Rijedak istup

Žena kojoj brojne zavide: Alexandra Grant otkrila kako je osvojila Keanu Reevesa

Američkoj vizualnoj umjetnici žene nerijetko zavide i čude se što joj je odan već četiri godine iako se ne ponaša kao tipična ‘holivudska pratilja‘ velike zvijezde niti joj to pada na pamet.

Američkoj vizualnoj umjetnici Alexandri Grant uspio je romantični "pothvat" kakav bi mnoge žene poželjele – osvojila je holivudskog dobricu, Keanua Reevesa. Par je prvi put priznao vezu 2019. a od tada do danas, nestrpljivo se očekuje da umjetnica kojoj ne pada na pamet bojiti kosu ili se podvrgnuti estetskom zahvatu, ispriča kako joj je uspjelo očarati privlačnog Johna Wicka. Nedavno je bila među uzvanicima dodjele nagrada "Los Angeles Beverly Arts Icon Awards", bez dečka. Potrudila se dostojno ga zamijeniti, a nakon što je pozirala na crvenom tepihu u efektnoj crvenoj kreaciji (često nosi tu boju), "sedma sila" zasula ju je upitima o 59-godišnjem Keanu Reevesu i njihovoj romansi. Umjetnica rijetko istupa u javnost, no ovaj put je odlučila podijeliti ponešto o zaljubljivanju u zreloj dobi i vezi na kojoj joj mnoge zavide.

"Dobra vijest o zaljubljivanju kad ste formirana osoba jest to da sam izgradila vlastitu karijeru prije nego smo postali par. Osjećam se vrlo samouvjereno u toj vezi, pa i kada smo na crvenom tepihu. Osjećam se samouvjereno od trenutka kada je moja veza započela. Međuovisni smo i u isti mah neovisni na najbolje načine", rekla je za časopis People.

image

Poljbac na glamuroznom događanju u travnju ove godine

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK

S obzirom na to da su vezu započeli nakon što su postali suradnici i prijatelji (surađivali na nekoliko projekata, primjerice na poput Reevesovim knjigama "Oda sreći" te "Sjene" i pokrenuli zajedničku izdavačku kuću "X Artists Books"), magazin je zanimalo kako komuniciraju u profesionalnom okruženju? Partnerica kanadsko-američkog glumca, tada se prisjetila trenutaka u kojem se osjeća kreativno "zaglavljenom", kada joj trebaju ideje te da ih crpi iz njihove romantično-kreativne veze.

"Jednom sam, u trenutku frustracije rekla da se osjećam kao Maserati zapeo u prometu. Imam ovaj veliki "motor", ali iz niza razloga nekad ga ne možete pokrenuti", rekla je dodajući da misli da se svaka kreativna osoba tako osjeća ciljajući na ispunjavajući odnos sa slavnim glumcem - koji je mnogo više od romantičnog. Naime, na glamuroznom događanju mnogi su zamijetili kako joj ruku krasi poveći dijamantni prsten no tom prigodom nije potvrdila nagađanje o zarukama.

image

Par nije potvrdio zaruke

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK

"Ono što volim kod Keanua i naše kreativne razmjene jest to što guramo jedno drugo na svojevrsnu ‘izgradnju novih puteva‘ . Vidjeti kako bliska osoba rješava problem je inspirativno. Nekada kažete nešto poput: ‘Oh, to je slijepa ulica. Kako bi bilo da isprobam drugu mogućnost?‘ ", rekla je 50-godišnja umjetnica otkrivši da se pojavila sama na crvenom tepihu jer Keanu ima obaveze sa svojim bendom "Dogstar". Dakako, Alexandra Grant im je najveća obožavateljica.

Linker
02. travanj 2024 05:17