PROFIMEDIA
BEZ KAMERA

Želi ići koracima svoga oca: Kim Kardashian otkrila da je spremna napustiti reality svijet

Nakon što je prije nekoliko godina postala ambasadorica zatvorenika i jedna od predvodnica reforme pravosuđa, reality zvijezda sve više naginje životu bez kamera i odvjetničkoj karijeri.

Nakon što je prije nekoliko godina postala ambasadorica zatvorenika i jedna od predvodnica reforme pravosuđa, reality zvijezda sve više naginje životu bez kamera i odvjetničkoj karijeri.

Kim Kardashian je na samitu TIME100 otvoreno progovorila o mogućnosti napuštanju reality svijeta i okretanju karijeri u pravu te o svom sudjelovanju u reformi kaznenog pravosuđa u Americi.

"Bila bih jednako sretna da sam odvjetnica s punim radnim vremenom", odgovorila je na pitanje bi li razmislila o životu bez da kamera. "Ovo putovanje mi je stvarno otvorilo oči. Postaje obeshrabrujuće jer ima toliko toga za učiniti", nastavila je Kim.

Podsjećamo, Kim i Khloe Kardashian nedavno su posjetile Kalifornijski državni zatvor okruga Los Angeles gdje su razgovarale sa zatvorenicima kako bi saznale što više o njihovim iskustvima. Obje sestre uključene su u projekt čiji je cilj poboljšati život zatvorenika. Premda službeno još nije odvjetnica, zvijezda reality showa "Keeping Up with the Kardashians" podijelila je kako se nada da će njezini napori u reformi pravosuđa biti "najznačajniji posao u njezinom životu".

image
BLAYZENPHOTOS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Rad na reformi Kardashian je započela još 2017. godine kada je saznala za slučaj Alice Marie Johnson koja je u zatvoru od 1996. zbog trgovine drogom. Johnson je vjerovala kako će biti uključena na popis bivšeg predsjednika Baracka Obame koji se sastojao od 231 pomilovanog zatvorenika i zatvorenice, ali se to nije ostvarilo.

Kad je čula tu vijest, Kim je na svom Twitter profilu objavila kako nije pravedno da su drugi zatvorenici s istim presudama pomilovani što je na kraju rezultiralo puštanjem Johnson iz zatvora 2020. godine. Nakon toga Kardashian se nastavila zalagati za druge nepravedno osuđene zatvorenike.

Kim se u prosincu 2021. na društvenim mrežama pohvalila položenim ispitom za studente prve godine prava, takozvanim baby barom nakon što je 2019. krenula očevim stopama te započela četverogodišnje školovanje za odvjetnika.

Linker
26. travanj 2024 06:51