KONCERT ZA PAMĆENJE

Zdravko Čolić priredio pravi spektakl u prepunoj zagrebačkoj Areni

Cjelovečernji koncert bio je potpuno drugačiji od Zdravkovih uobičajenih nastupa jer je popularni pjevač izašao na pozornicu s više od 50 glazbenika.

Mnogima omiljeni glazbenik Zdravko Čolić nastupio je sinoć pred prepunom zagrebačkom Arenom. Na istom je mjestu pjevao Zagrepčanima prije točno četiri godine, a i ovoga ga je puta mnogobrojna publika dočekala gromoglasnim pljeskom.

Ovaj cjelovečernji koncert bio je potpuno drugačiji od njegovih uobičajenih nastupa jer je popularni pjevač izašao na pozornicu s više od 50 glazbenika. Okupljeni su uživali u izvedbama instrumentalnih solista novosadskog Big benda i orkestra opere SNP Novi Sad, u posebno odabranom Čolićevom repertoaru, a program je posložio i držao ga pod budnim okom dirigent Fedor Vrtačnik.

image

Koncert se rasprodao u nekoliko tjedana

VANESA PANDZIC CROPIX
image

Uz Zdravka je na pozornici bilo više od 50 glazbenika

VANESA PANDZIC CROPIX

"Odabranim pjesmama dodao je malo svoje čarolije i simfonijski zvuk koji će im dati neki novi život. Vjerujem da će se publici jako svidjeti. S probama smo već krenuli s obzirom da je riječ o zahtjevnom programu i da smo do sad imali samo jedan takav koncert, ovog ljeta u Banja Luci", rekao nam je Zdravko u ekskluzivnom intervjuu početkom prosinca.

image

Isti sastav očekuje Zagrepčane i večeras

VANESA PANDZIC CROPIX
image

Čolić je otpjevao više od 30 svevremenskih hitova

VANESA PANDZIC CROPIX

Njegova se želja i ostvarila jer je već prvom pjesmom, "Produži dalje", publiku podigao na noge. Otpjevao je više od 30 svevremenskih hitova iz svoje 50 godina duge karijere, a sve su pjesme izvedene u posebnim aranžmanima.

image

Iva Todorić

VANESA PANDZIC CROPIX
image

Na istom je mjestu nastupio prije točno četiri godine

VANESA PANDZIC CROPIX

Koliko se zagrebačka publika zaželjela ovog istinskog glazbenog velikana, pokazuje i činjenica da se koncert rasprodao u svega nekoliko tjedana. Zbog toga je, na želju i oduševljenje publike, dogovoren još jedan - 27. prosinca. Tako će isti sastav, najveći dosad, i večeras dočekati Zagrepčane u Areni.

Linker
23. travanj 2024 04:53