Sudski obrat

Zbog prijetnji: Slavna glumica nakon duge borbe za skrbništvo sina prepustila bivšem suprugu

Devetogodišnji Jack živjeti će s tatom Jamijem Bellom, njegovom drugom suprugom Kate Marom i polubraćom u Los Angelesu dok će ga mama moći viđati jednom mjesečno i za školske praznike.

Kako tvrdi američki portal The Blast, glumica Evan Rachel Wood prepustila je skrbništvo nad 9-godišnjim Jackom bivšem suprugu Jamieju Bellu koji se proslavio ulogom u filmu "Billy Elliot". Par je u braku uspio izdržati samo dvije godine, razveli su se 2014. i od tada traje bitka za skrbništvo nad zajedničkim sinom. Jamie Bell se u međuvremenu ponovo oženio za tri godine stariju kolegicu Kate Maru s kojom ima 4-godišnju kćer i sina kojeg su dobili krajem prošle godine.

image

Evan Rachel Wood i Jamie Bell 2012. godine

PACIFICCOASTNEWS.COM/PACIFIC COAST NEWS/PROFIMEDIA

Prema sudskim dokumentima, bivši supružnici dogovorili su se da njihov sin Jack živi s novom obitelji Jamieja Bella u Los Angelesu, dok Evan Rachel Wood ostaje u Nashvilleu gdje se preselila iz filmske meke. Razlog preseljenja iz Hollywooda su prijetnje koje je primala nakon što je javno optužila ekscentričnog glazbenika Marilyna Mansona da ju je tijekom njihove veze fizički i psihički zlostavljao. Kada se upustila u vezu sa sedamnaest godina starijim Mansonom imala je samo 18 godina i s njim je bila više od četiri godine. Manson je na njezine optužbe uzvratio tužbom no ona je prošle godine odbačena, ali je od tada za nju život u Los Angelesu postao nepodnošljiv.

Iako se trudila da sin ostane s njom u Nashvilleu zbog straha za njegovu sigurnost, dostupni sudski spisi otkrivaju kako će maleni Jack ipak živjeti s tatom i njegovom novom obitelji u Los Angelesu, a ona će ga moći viđati jedan produženi vikend mjesečno nakon škole ili tijekom nekih školskih praznika.

Linker
18. travanj 2024 13:37