Tajno vjenčanje

Zbog onog što joj piše na tetovaži, ljudi misle da se Eva Mendes udala za Ryana Goslinga

Dvoje glumaca u vezi je od 2011., imaju dvije kćerkice, a o detaljima odnosa nikada nisu javno govorili, pa tako nisu otkrili ni jesu li se vjenčali.

Glumica koja privatni život krije od javnosti, malenom, ali slatkom tetovažom možda je otkrila i svoj bračni status. Eva Mendes pokazala je malenu tetovažu na zapešću, iz nje je jasno da ju je posvetila svom dugogodišnjem partneru Ryanu Goslingu, no moguće da ima još i dublje značenje.

Na ruci ove 48-godišnje glumice piše jednostavno "de Gosling", što je očita posveta njenom partneru, ali kako tumače neki američki mediji moguće da je to znak da su se glumci i vjenčali. U hispano kulturi prijedlog "de" odnosno "od" ujedinjuje ženino i muževu prezime nakon braka.

Tako da već postoje tumačenja da tetovaža zapravo znači ‘Gđa. Gosling‘, odnosno da je dvoje glumaca u proteklih 11 godina koliko su zajedno, vjerojatno u tajnosti sklopilo brak. Mendes je podijelila fotografiju u kojoj rukom prekriva lice, na način da pokazuje zapešće i tetovažu.

Ovo nije prvi put da Eva otkriva tetovažu, u rujnu je pokazala sentimentalnu tetovažu pokazujući rukom na polje puno cvijeća, njeni pratitelji odmah su uzbuđeno komentirali da su glumica i njen 42-godišnji partner, zapravo u braku.

Mendes i Gosling upoznali su se na snimanju filma The Place Beyond the Pines 2011., glumili su par koji ima malenog sina. Njihova kemija s ekrana prelila se i na stvarni život, a par je ubrzo nakon završetka snimanja viđen u Disneylandu u Parizu. O njihovom tajnom braku nagađalo se i ranije, još 2016. neki američki mediji su tvrdili da se par vjenčao, no to su porekli izvori bliski paru.

Eva i Ryan imaju dvije djevojčice Esmeraldu Amadu i Amadu Lee Gosling, rođene 2014. i 2016. godine.

Linker
19. travanj 2024 12:53