Aidan Turner kao Ross Poldark

 PBS/EVERETT/PROFIMEDIA
lažna uzbuna?

Zbog jednog detalja počelo se šuškati da se zgodni glumac razvodi, on brže-bolje reagirao

Irski glumac oženjen je američkom glumicom Caitlin FitzGerald s kojom je prije godinu dana dobio dijete, ni ona više ne nosi burmu.

Irski glumac oženjen je američkom glumicom Caitlin FitzGerald s kojom je prije godinu dana dobio dijete, ni ona više ne nosi burmu.

Irski glumac Aidan Turner rijetko priča o osobnom životu, stoga malo tko očekuje da će progovoriti o sve učestalijim glasinama o razvodu od svoje supruge Caitlin FitzGerald. Oboje su poslije blagdana viđeni u Londonu bez vjenčanog prstenja, na različitim dijelovima grada.

Naočita britanska filmska zvijezda proslavila se ulogom Rossa Poldarka u istoimenoj BBC-jevoj seriji, a prije toga glumio u trilogiji "Hobit". Posljednji put viđen je sa suprugom u javnosti u listopadu prošle godine: gledali su mjuzikl "Cabaret" na londonskom West Endu, piše The Sun. Tamnokosi Irac namrštio se kad je primijetio britanske paparazze, dok ih je njegova supruga ignorirala.

image

Sa suprugom Caitlin Fitzgerald

XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

U američku glumicu poznatu po ulozi u seriji HBO-a "Naslijeđe", zaljubio se prije pet godina na setu fantastičnog filma "The Man Who Killed Hitler And Then The Bigfoot". Njihova veza potvrđena je 2019., a sve što je Aidan Turner rekao bilo je: "Da, imam djevojku". Tajno vjenčanje organizirali su 2020. u Rimu. Prije godinu dana postali su roditelji: još uvijek nisu otkrili jesu li dobili kćer ili sina kao ni ime prinove.

image

Odnedavno ga povezuju s glumicom Jennom Coleman

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Nakon što su se mediji raspisali o razvodu, Aidan je ponovno snimljen, ovog puta s prstenom na ruci.

Jesu li priče o razvodu lažna uzbuna ili će se ipak još jednom potvrditi da tamo gdje ima dima ima i vatre, doznat će se ovih dana kad se glumac poslije pauze tijekom blagdana vrati na set kriminalističke serije "The Suspect" u kojoj tumači jednu od glavnih uloga.

image

Nakon glasina snimljen je s prstenom

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Govorka se i da se zbližio s engleskom glumicom Jennom Coleman, kolegicom iz predstave "Lemons Lemons Lemons, Lemons Lemons" na West Endu, a pikanterije u glumačkim krugovima uvijek se doznaju. Netko uvijek dozna za aferu i spreman ju je otkriti. Zato svaka tajna, kad-tad, dođe na red za objavu u medijima.

Linker
27. travanj 2024 09:35