odmor na toplom

Zasluženi odmor: Severina otišla na mjesto na kojem nikad nije bila

Pjevačica je prvi put u Jordanu gdje planira obići sve najatraktivnije turističke destinacije poput drevnih Jerisha i Petre, a snagu skuplja za brojne koncerte i novogodišnji nastup u rodnom Splitu.

Nakon prilično koncertno aktivne jeseni gdje je nastupala u Austriji, Sloveniji i Hrvatskoj, Severina je otišla na odmor. I to na Bliski Istok. Jer kako je citirala Dalai Lamu: "Jednom godišnje treba otići na neko mjesto gdje nikada niste bili".

A naša slavna pjevačica odabrala je Jordan i kao prvu postaju drevni grad Jerash koji je uz Petru najveća turistička znamenitost te zemlje. Naseljen je od doba neolitika, a zlatno razdoblje doživljava kada je došlo pod vlast starih Rimljana.

"Artemidin hram u Jerashu samo je jedan od niza dragocjenosti tog nekad prekrasnog grada, kojeg zovu i Pompeji istoka", poručila je.

Naša pjevačica uživala je u izvanredno očuvanim rimskim hramovima i kolonadama, a svojim brojnim obožavateljima pružila je i uvid putem društvenih mreža koliko joj je tamo lijepo. Osim lijepog vremena, imala je i sreću što trenutno nije baš velike gužva pa se nije morala gurati s gomilom turista.

No to je samo početak njezinog odmora jer će joj trebati snage za brojne predstojeće koncerte, a godinu će zaključiti koncertom u svom rodnom Splitu gdje će uz Vojka V. nastupiti na dočeku Nove godine.

Linker
19. travanj 2024 17:53