kakav početak 2023.

Zaručila se Sandra Perković: ‘Buduća gospođa Elkasević‘

Pokazala je i zaručnički prsten.

Nova 2023. godina lijepo je počela Sandri Perković. Kako je otkrila, ona i njen dugogodišnji partner Edis Elkasević zaručili su se.

"Zbogom 2022., dobrodošla 2023. Volim vas sve. Buduća gospođa Elkasević", napisala je pored fotografije na kojoj pozira s podignutom rukom kako bi se vidio zaručnički prsten.

Upoznali su se kad je njoj bilo 15 godina, godinu dana kasnije on joj je postao trener, a šest godina nakon toga pojavili su se osjećaji te je par započeo jednu prekrasnu ljubavnu priču.

Iako nisu uvijek željeli pričati o svojoj ljubavi, Sandra je početkom sad već prošle godine emotivnom objavom otkrila koliko je Edis utjecao na njen život.

"Hvala ti što si svaku moju bitku do kraja sa mnom odigrao, čak i onda kada ne bih pobjedila, učinio bi sve da se osjećam kao pobjednik!

Hvala ti što si svaku moju suzu obrisao i što nikada nisi dozvolio da ni pola suze zbog tebe potekne.

Hvala ti što si uvijek bio moj oslonac i onda kada sam se osjećala kao da sam jedina na svijetu, što bi me uvijek čvrsto zagrlio i rekao da će sve proći.

Hvala ti što si učinio da nikada ne budem tužna, da uvijek volim i osjećam se voljeno!

Hvala ti na svemu jedini moj! Sretnih nam deset godina zajedništva, ljubavi, sreće i tuge, uspona i padova, sada kada smo toliko prošli i nismo posustali, idemo do stotke", poručila je.

Iako se prije više od tri godine neko vrijeme šuškalo da su prekinuli jer nisu objavljivali zajedničke fotografije na Instagramu, Sandra je to demantirala, rekavši da je Edis jednostavno čovjek koji se ne voli slikati.

Linker
19. travanj 2024 15:47