poseban reunion

Žarile su i palile, a sad se okupljaju jer je to bila posljednja želja prerano umrle kolegice

Pop senzacija Girls Aloud nastala je ranih 2000-ih nakon sudjelovanja u talent showu. Djevojke su svojim hitovima osvajale više od desetljeća, a prošle godine njih i ostatak svijeta shrvala je smrt jedne od pet članica.

Poznati girl bend Girls Aloud najavio je jedan vrlo poseban reunion, iako to ne znači da će karijeru graditi zajedno, niti će čak zapjevati. Glazbenice će se okupiti kako bi podržale dobrotvornu gala zabavu kako bi odale počast njihovoj preminuloj članici Sarah Harding koja je preminula od raka prošle godine.

Pjevačice Kimberley Walsh, Cheryl Tweedy, Nadine Coyle i Nicola Roberts ispunit će posljednju želju njihove prijateljice koja je htjela organizirati događaj kojim bi prikupila sredstva za istraživanje koje bi provodio Sarahin onkolog, a kojim bi se istražilo zašto toliko mnogo mladih žena umire od karcinoma dojke.

image

Girls Aloud na BRIT Awards 2005.

JM ENTERNATIONAL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Članice benda pozvale su brojne zvijezde da nastupaju na događanju, no one same neće zapjevati, Kimberly je objasnila za engleski The Sun.

"Jednostavno ne čini se ispravnim bez nje. Jako nam nedostaje. Jednostavno je teško da dopre do mozga - da je nema", kazala je Kimberley.

Bivša članica benda preminula je u rujnu 2021., od karcinoma dojke. Imala je 39 godina, a preminula je godinu dana nakon što joj je postavljena dijagnoza.

image

Sarah Harding preminula je u rujnu 2021., bilo joj je 39 godina

KEITH MAYHEW/NEWSCOM/PROFIMEDIA

"Prije nego je Sarah umrla, razgovarale smo s njom i rekla nam je da bi htjela prikupiti toliko novca koliko bi se moglo kroz humanitarni događaj. Na ovome koji organiziraju preostale članice Girls Aloud nastupit će pjevač Olly Alexander iz benda Years & Years, Ricky Wilson kao i pop legenda Chrissie Hynde.

Preostalim članicama Girls Aloud još je definitivno prerano okupiti se na pozornici bez svoje kolegice, pitanje je hoće li to ikada napraviti, no definitivno žele ne samo održati sjećanje na nju, nego i ispuniti njenu posljednju želju.

image

Girls Aloud neće se okupiti kako bi pjevale

JM ENTERNATIONAL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Ovo nije prvi put da rade nešto u spomen na Sarah, naime Cheryl, Nadine i Nicola okupile su se za dobrotvornu utrku hodanja "Race for Life for Sarah" (Utrka za život za Sarah) koja je održana ranije ove godine u in Londonskom Hyde Parku. Kimberley tada nije mogla doći jer je bila izvan zemlje, a svoju je rutu ipak othodala na drugoj lokaciji.

Linker
23. travanj 2024 07:49