BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Jednostavno blista

Zar je prošlo već 15 godina? Jessica Simpson zablistala u hlačicama koje su je proslavile

Majka tri djevojčice našla se u žarištu javnosti nakon što je u trudnoćama nakupila veliki broj prekomjernih kilograma, nakon posljednjeg poroda krenula je u uspješnu akciju mršavljenja.

Pjevačica, glumica, poduzetnica Jessica Simpson (40) ne prestaje oduševljavati svojom (ponovno) dobrom figurom. Ova Amerikanka uskoro bi mogla postati ikona svih žena koje su zbog zdravlja, trudnoće, hormona, godina na sebe navukle prekomjerne kilograme, ali ih zbog sebe i zdravlja žele skinuti.

Majka tri djevojčice našla se u žarištu javnosti zbog svoje debljine, poznato je da joj je treća trudnoća posebno teško pala, o svemu je bez imalo uljepšavanja izvještavala na svojim društvenim mrežama.

No isto tako je, mirno, bez panike krenula u borbu za zdravlje, uravnoteženom prehranom i upornim vježbanjem Jessica je novom figurom iznenadila i samu sebe, a onda i ostatak svijeta.

Kao prije 15 godina

Sada je, kao fit četrdesetogodišnja mama, pokazala da joj vruće hlačice 'Daisy Dukes' koje su je proslavile u dvadesetima, itekako dobro pristaju. U najnovijoj kampanji za svoju kolekciju Jessica je pozirala s kćerkicom Birdie.

THE DUKES OF HAZZARD, Jessica Simpson, 2005, (c) Warner Brothers/courtesy Everett Collection,Image: 97868735, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; ©Warner Bros/Courtesy Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Warner Bros Collection / Everett / Profimedia
Warner Bros Collection / Everett / Profimedia
Jessica kao Daisy Duke u filmu 'The Dukes of Hazzard' iz 2005.

Kratke traper hlačice začinila je žuto - bijelom košuljom koju je vezala u čvor i tako otkrila savršen trbuh. Nevjerojatna je to transformacija od ožujka 2019. kada je rodila posljednje dijete i smršavila 45 kilograma.

Sadašnja fotografija ne odaje da je prošlo punih 15 godina, od njezinog prvog utjelovljenja Daisy Duke.

Pročitajte i:

Sretan rođendan! Jessica dočekala 40 u komadu koji je dugo ležao na dnu ormara

Četrdesete nikad nisu izgledale ovako dobro: Jessica požurila sa slavljem i poslala snažnu poruku

Svi smo mi Jessica: 'Kućanica godine izgleda nešto drugačije ovih dana'

Linker
19. travanj 2024 17:00