Stigla prinova

Zaokret u životu: Roker s burnom prošlošću postao je otac trećeg djeteta

Nakon turbulentnog života početkom dvijetisućitih, britanski glazbenik se okrenuo mirnom i povučenom načinu života.

Engleski glazbenik Pete Doherty podijelio je s obožavateljima sretne vijesti. Suosnivač benda The Libertines i njegova supruga Katia de Vidas postali su roditelji djevojčice, koja je njihovo prvo zajedničko dijete. Za rokera je ovo treće dijete - iz prijašnjih veza ima sina Astilea (19) i kćer Aisling (11).

Pjevač je vijesti o trudnoći objavio u prosincu za vrijeme nastupa, a majka je u nedjelju objavila fotografiju iz rodilišta na kojoj pokazuje novorođenu kćer u naručju. Podsjetimo, par se vjenčao na intimnoj ceremoniji u Francuskoj 2021. godine, samo nekoliko dana nakon što su objavili da su zaručeni.

Pete iza sebe ima reputaciju "zločestog dečka", a dugo se kroz karijeru borio s ovisnošću o heroinu. Priznao je da je "čist" već tri i pol godine te se okrenuo mirnom i povučenijem životu sa suprugom. Javnost ga, više nego po glazbi, ipak pamti po ljubavnoj vezi s manekenkom Kate Moss s kojom je hodao od 2005. do 2007. godine. Par je zajedno bio u klinici za odvikavanje, zaručili su se no ubrzo nakon toga i prekinuli. Također je, nakon smrti glazbenice Amy Winehouse 2012. godine, priznao da je s britanskom pjevačicom imao kratku ljubavnu vezu koju su držali u tajnosti.

image

S Kate Moss

SAM WORDLEY, PACIFICCOASTNEWS.CO/PACIFIC COAST NEWS/PROFIMEDIA SAM WORDLEY, PACIFICCOASTNEWS.CO/PACIFIC COAST NEWS/PROFIMEDIA

S trenutnom suprugom zajedno je gotovo deset godina - osobe bliske paru za britanske medije su otkrili da se nakon hedonističkog načina života smirio te da sada uživaju u obiteljskom životu.

Linker
24. travanj 2024 10:42