Dua Lipa

 PROFIMEDIA/CANVA
STRASTVENI POLJUPCI

Zaljubljeni poput tinejdžera: Dua Lipa izmjenjivala nježnosti s novim dečkom ne mareći za poglede

Britanska pop pjevačica Dua Lipa i glumac Callum Turner predahnuli su od večere u japanskom restoranu i prepustili se strastima.

Britanska pop pjevačica Dua Lipa i glumac Callum Turner predahnuli su od večere u japanskom restoranu i prepustili se strastima.

Prava zaljubljenost prepoznaje se po tome što su partneri u prvim tjednima i mjesecima ljubavi toliko upućeni jedan na drugog da ih ništa drugo što se oko njih u stvarnosti događa - uopće ne ili malo zanima. Potvrđuje to i primjer 28-godišnje britanske pjevačice Due Lipe, te 33-godišnjeg britanskog glumca i modela Calluma Turnera, koji su poput tinejdžera pobjegli s večere priređene u čast glumčeva novog projekta, televizijskog mini serijala "Masters of the Air", čije prikazivanje započinje 26. siječnja na kanalu Apple+. Riječ je o visokobudžetnom projektu koji prati pilote američkog ratnog zrakoplovstva u borbi protiv nacističkih osvajača, a u njega se kao izvršni producent uključio i legendarni Steven Spielberg. U njemu glavne uloge igraju Austin Butler, Callum, Anthony Boyle, Barry Keoghan, Nikolai Kinski i Sawyer Spielberg, sin Stevena Spielberga i Kate Capshaw.

image

Pjevačica i glumac ponašaju se poput zaljubljenih tinejdžera

ROGER/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Callum Turner lani je zablistao u još jednom važnom projektu koji se temelji na povijesnim činjenicama, filmu "The Boys in the Boat" redatelja i producenta Georgea Clooneyja, pa je i o njemu govorio na svom susretu s novinarima u Los Angelesu.

Na intervjuu jedino nije želio odgovarati na pitanja o svom ljubavnom statusu, ali je iste večeri svojim postupcima potvrdio ono što su svi već zapravo znali - da njegovo srce pripada pet godina mlađoj britanskoj pjevačici. Snimljeni su na verandi restorana Sushi Park u West Hollywoodu, na kojoj su se grlili i ljubili, a dan prije toga odradili su prvi zajednički izlazak s prijateljima na večeru u restoranu R+D Kitchen.

image

Dua Lipa i Callum Turner ne mogu jedno bez drugog

THE DAILY STARDUST/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Prije Colluma Turnera pjevačica je bila u vezi s francuskim filmašem Romainom Gavrasom, s kojim je prekinula jesenas nakon osam mjeseci. Njihova veza bila je osuđena na neuspjeh, jer Romain nije pomišljao na preseljenje u London ili Sjedinjene Države, a Dua Lipa zbog posla nije mogla duže boraviti u Francuskoj. Što se toga tiče, veza s Callumom Turnerom bit će sigurno mnogo funkcionalnija.

image

Poljupci na verandi definitivni su dokaz njihove ljubavi

ROGER/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
27. travanj 2024 13:51