Romantični odmor

Zaljubljeni kao prvog dana: Nicole Kidman i Keith Urban izmjenjivali nježnosti u zračnoj luci

Oskarovka i glazbenik vjenčali su se 2006. godine na romantičnoj ceremoniji u Australiji, i to samo godinu dana nakon što su se upoznali.

Australska glumica Nicole Kidman i njezin suprug Keith Urban božićne praznike provest će u rodnoj Australiji. Oskarovka i 56-godišnji Grammyjem nagrađeni glazbenik držali su se za ruke dok su prolazili zračnom lukom u Sydneyu te tako još jednom pokazali da njihova ljubav cvjeta kao i prvog dana.

Oboje su izgledali sretno i nasmijano. I dok je Nicole izgledala sjajno u ležernom žutom blejzeru, bijelom T-shirtu, trapericama i tenisicama Keith je također isfurao jednostavan outfit. S obzirom na to kako je Nicole stigla rano jutarnjim letom iz Amerike, Keith je kao pravi kavalir stigao po svoju suprugu u zračnu luku. Dočekao ju je u košulji kratkih rukava s uzorkom i trapericama.

image

Par je izgledao zaljubljeno držeći se za ruke u zračnoj luci

MEDIA-MODE/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA MEDIA-MODE/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Nakon Toma Cruisea i braka od 11 godina, ljubavnu sreću napokon je pronašla s australskim glazbenikom s kojim se vjenčala 2006. godine. No njihova je veza prolazila kroz brojne prepreke jer je Keith u to doba imao velike probleme s ovisnošću.

‘‘Na početku sam gotovo uništio naš brak. Preživio je, ali bilo je to pravo čudo. Nicole me duhovno probudila. I prvi put u svom životu mogao sam se otresti okova ovisnosti‘‘, ispričao je za magazin Rolling Stone 2016. godine. Inače, par ima dvije kćeri, 15- godišnju Sunday Rose i 13-godišnju Faith Margaret.

Linker
25. travanj 2024 13:21