DJECA SU PRIORITET

Zakopali su ratnu sjekiru? Kim Kardashian i Kanye zajedno su bodrili sina na utakmici

Čini se kako je napetost između bivših supružnika ipak malo popustila jer su u subotu viđeni kako razgovaraju na ragbijaškoj utakmici svoga sina Sainta.

Odnos reality zvijezde Kim Kardashian i njezinog bivšeg supruga Kanyea Westa posljednjih je mjeseci vrlo turbulentan, ponajviše zbog reperovog učestalog javnog prozivanja Kim i njezine obitelji.

Situacija se dodatno zakomplicirala nakon Kanyeovih kontroverznog predstavljanja majica s natpisom "White Lives Matter" te antisemitskih izjava prošlog mjeseca. Tada se Kardashian javno ogradila od njegovih stavova, a upućeni izvori ispričali su kako ne komunicira s Westom čak ni na zajedničkim druženjima s njihovom djecom.

Ipak, čini se kako je napetost između bivših supružnika ipak malo popustila jer su u subotu viđeni kako razgovaraju na ragbijaškoj utakmici svoga sina Sainta na stadionu SoFi u Inglewoodu, izvještava TMZ. Bila je to velika utakmica za Sainta jer je njegova škola Sierra Canyon igrala u finalu sezone NFL Flag lige.

Kim i Kanye utakmicu su pratili zajedno, pušteno brbljajući cijelo vrijeme. Ponašali su se znatno drugačije nego pri svom prošlom susretu na košarkaškoj utakmici svoje najstarije kćeri North, na kojoj se Kanye pojavio u majici s natpisom "White Lives Matter".

image

Kanye West i Kim Kardashian

ANGELA WEISS/AFP/PROFIMEDIA

Tada je Kanye je stajao na sigurnoj udaljenosti od Kim, a ona je sjedila u prvom redu i odbijala pogledati u njegovom smjeru. Ipak, moguće da je reper naučio lekciju te se ovoga puta suzdržao od kontroverznih natpisa na odjeći.

Linker
23. travanj 2024 16:55