JOHN ANGELILLO/UPI/PROFIMEDIA
POSEBAN DATUM

Zajubljeni kao prvog dana: Alicia Keys i Swizz Beatz proslavili su 12 godina braka

Supružnici su obilježili svoj važan datum nizom objava na društvenim mrežama, a svima je jasno da su s vremenom postali samo bliži.

Supružnici su obilježili svoj važan datum nizom objava na društvenim mrežama, a svima je jasno da su s vremenom postali samo bliži.

Američka pjevačica Aicia Keys i suprug Swizz Beatz slave 12 godina braka, a ona je tim povodom podijelila sretnu vijest na društvenim mrežama. Oboje su na svom Instagramu podijelili brojne snimke s dana vjenčanja i kasnije, 41-godišnja Keys i 43-godišnji Beatz vjenčali su se 31. srpnja 2010. godine. Pjevačica je objavila crno-bijele fotografije s dana njihova vjenčanja, na kojima pozira u elegantnoj bijeloj haljini s Beatzom u bijelom smokingu.

"Ovo je dan kad smo se vjenčali! Pogledajte kako blistamo! Te iste iskrice još su u našim očima. I tek smo počeli. Kad smo se zavjetovali htjeli smo da naša ljubav nikada ne ne preraste u kontolu a ili da budemo šef jedno drugome. Zapravo smo u potpunosti slobodni u ovom odnosnu. Volimo se raširenih ruku i otvorenog srca. Volimo se takvi kakvi jesmo i rastemo zajedno čak i na različite načine i u različitim smjerovima", napisala je pjevačica.

"Mi smo najbolji prijatelji i jako smo povezani. Puno se smijemo, volimo i cijenimo jedno drugo. Ne mogu vjerovati ljubavi moja! 12 godina čiste ljubavi! Nema dragocenije ljubavi od ove! Nema NIŠTA dragocjenijeg od ovoga! Svaki dan se budim sretna! Zauvijek tvoja", zaključila je uz nekoliko ljubičastih emojija srca i krune.

image

Alicia Keys i Swizz Beatz

HEM/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Također je podijelila video na kojem ona i Swizz plešu cijelu noć te napisala: "Zabavljam se s ljubavi mog života!"

Beatz se također oglasio na Instagramu, gdje je podijelio nekoliko crno-bijelih fotografija s njihovog vjenčanja na privatnoj ceremoniji u blizini Sredozemnog mora. "Na današnji dan prije 12 godina oženio sam najbolju prijateljicu. Svaka je sekunda bila ispunjena ljubavlju i avanturama. Najbolji dio je što još nismo ni počeli. Volim te!", napisao je dirljivu posvetu svojoj ženi.

Također je podijelio isti video gdje plešu te napisao: "Ključ ljubavi je zabava i ne posjedovanje jedno drugoga, već ljubav."

Podsjetino, pjevačica se udala za hip hop producenta 31. srpnja 2010. Prvog sina Egypta Daouda Deana dobili su 14. listopada 2010., a 27. prosinca 2014. rodila je drugog dječaka, Genesisa Ali Deana.

Linker
26. travanj 2024 02:33