Predah u Dubrovniku

Vrijeme za kavicu: Iva Majoli sa suprugom Robertom Calegarijem uživala na Stradunu

Dubrovnik je mnogima omiljeno mjesto za odmor, pa su ga za produljeni vikend odabrali i naša najbolja tenisačica i njen suprug.

Najuspješnija hrvatska tenisačica Iva Majoli izabrala je Dubrovnik kao destinaciju za ugodno provođenje produljenog vikenda. Sa suprugom, talijanskim industrijalcem Robertom Calegarijem, odlučila je popiti kavicu na Stradunu, gdje su sjeli u društvu para prijatelja. Iva je bila u ležernom ljetnom izdanju koje je asociralo na teniske terene; odjenula je casual bijelu suknjicu bez poruba i bijelu majicu preko kojih je nabacila udobnu svijetloplavu košulju. Lice je zaštitila sunčanim naočalama, a glavu tirkiznom šiltericom. Suprug je bio sav u bijelom.

Iva i Roberto vjenčali su se u listopadu prošle godine i od tada izbornica ženske teniske reprezentacije i direktorica Hopman Cupa živi na dvije adrese – u Milanu, gdje je Robertov dom, i u Zagrebu, u kojem Mia, Ivina kći iz prvog braka, ide u srednju školu. Tu su i putovanja na turnire i ostale obaveze, no Iva se ne žali, jer je, kako je rekla za Gloriju, s talijanskim poslovnim čovjekom pronašla sreću.

image

Kratki dogovor prije sjedanja u kafić

BOŽO RADIĆ/CROPIX
image
BOŽO RADIĆ/CROPIX
image

Muškarci su se pobrinuli za torbe svojih boljih polovica

BOŽO RADIĆ/CROPIX
image
BOŽO RADIĆ/CROPIX
image

Roberto Calegari

BOŽO RADIĆ/CROPIX

"Preko tjedna sam u Zagrebu s Mijom, vikendima u Milanu sa suprugom, zbog obaveza oko Hopman Cupa često odem do Nice, idem i na neke turnire... I moj suprug mnogo putuje, jedan je od najvećih proizvođača papirnate galanterije. Uglavnom, lovimo se. Ali to sam znala kada sam se udala i nadam se da će se tempo smiriti najesen, kada će nam se Mia pridružiti u Milanu", rekla je osvajačica Roland Garrosa dodajući kako je u Robertu pronašla prijatelja i partnera bez kojeg više ne može zamisliti život.

Linker
19. travanj 2024 00:18