raskošna emisija

Vraća se show ‘Masked Singer‘: Antonija Blaće u novoj ulozi

Omiljena voditeljica prva je među jednakima u panelu detektiva koji čine Nives Celzijus, Borko Perić i Saša Lozar, a u otkrivanju zamaskiranih poznatih sudjeluju i gledatelji.

Najraskošniji i najmisteriozniji televizijski show, "Masked Singer", uskoro stiže na RTL. Emitirat će se uživo iz jednog od najvećih studija u Hrvatskoj. Ovaj put će s panelom detektiva u razotkrivanju misterija - tko je ispod maske - sudjelovati i gledatelji. Njihovi glasovi odlučivat će o sudbini omiljene maske. Uz to, u panelu detektiva koji čine Nives Celzijus, Borko Perić i Saša Lozar, a "prva među jednakima" postat će omiljena voditeljica, Antonija Blaće.

"Uvijek me zanimalo kako je s druge strane i sada mi se ta želja konačno ostvarila. Budući da će u otkrivanju misterija sudjelovati i gledatelji, očekujem pravu zajedničku detektivsku igru", kaže Antonija dodajući kako su u jednom od najvećih studija u Hrvatskoj već počele intenzivne pripreme.

Interakciji s gledateljima raduje se i glazbenik Saša Lozar: "Spreman sam za dobru zabavu, postati dio velikog RTL-ova spektakla veliki mi je izazov, ali i veselje. Ekipa panelista detektiva je odlična, među nama već vlada dobra zafrkancija i sjajna atmosfera", kaže glazbenik.

Njegova kolegica u panelu, glazbenica, glumica te spisateljica Nives Celzijus, pripremila se s posebnom se pozornošću za show: "Vjerujem da ću pridonijeti pokojom pametnom dosjetkom. Nadam se da će mi pripomoći dugogodišnje čitanje kriminalističkih romana čija sam obožavateljica", otkrila je.

I Borko Perić obožava svoju detektivsku ulogu: "Nives i ja smo kliknuli na prvu i mislim da ćemo se lijepo slagati. Gledatelji mogu očekivati odličnu zabavu i kvalitetno vrijeme s maskama kojima će i sami moći krojiti sudbinu. Mislim da će publika biti uzbuđena i sretna oko showa koliko i mi ", zaključuje.

Raskošne maske izrađuje jedan od najvećih domaćih dizajnera Juraj Zigman, a tko će se naći ispod 12 maski tijekom showa uživo, zna nekolicina odabranih koji rade na posljednjim pripremama.

Maske kriju poznate osobe koje pred publikom i panelom detektiva pričaju izmijenjenim glasom. Kroz njihove izvedbe i tragove detektivi trebaju što prije razotkriti tko to tamo pjeva. Dvanaest izvođača nastupit će u pjevačkim dvobojima tijekom dvije prve emisije. Pravila su jednostavna - nakon tri pjevačka duela, ostat će tri maske s najmanje glasova publike, a potom će dobiti mogućnost u duelu otpjevati još jednu pjesmu. Ona maska koja bude imala najmanji broj glasova publike prva će se razotkriti i napustiti show. O tijeku emisije tako će odlučivati gledatelji koji će tijekom showa uživo moći glasovanjem odlučiti o ostanku omiljene maske.

O showu "Masked Singer"

Veliki televizijski spektakl nastao je prema inačici južnokorejskog showa "King of Masked Singer", njegov globalni uspjeh počinje u listopadu 2017. i jedan je od rijetkih showova koji se mogu pohvaliti s dva Emmyja te priznanjem za najbolje maske prema izboru Costume Designer Guild Awards.

Linker
15. travanj 2024 04:51