Monica Bellucci

 JULIEN DE ROSA AFP
Zrela ljubav

‘Volim ga!‘: Monica Bellucci potvrdila ljubavnu vezu s poznatim redateljem

U razgovoru za francuski „Elle”, glumica koju redovnu svrstavaju na popis najljepših žena svijeta, otkrila je da je sretna s Timom Burtonom kojeg je upoznala kao čovjeka, a sad će ga upoznati i kao redatelja.

U razgovoru za francuski „Elle”, glumica koju redovnu svrstavaju na popis najljepših žena svijeta, otkrila je da je sretna s Timom Burtonom kojeg je upoznala kao čovjeka, a sad će ga upoznati i kao redatelja.

Nakon mjeseci govorkanja, glumica Monica Bellucci u velikom je stilu potvrdila ljubavnu vezu s redateljem Timom Burtonom. U razgovoru za novo izdanje francuskog časopisa „Elle” 58-godišnja Talijanka rekla je da osjeća ljubav prema 64-godišnjem američkom redatelju te da je sretna što ga je upoznala. „Što da vam kažem, kao prvo, sretna sam što sam ga srela. To je jedan od onih susreta kakvi se u životu rijetko događaju. Upoznala sam ga kao čovjeka i volim ga, a sad ću ga upoznati i kao redatelja. Počinje još jedna avantura”, izjavila je zvijezda „Malène”, „Nepovratnog”, „Pasije”...

image

Izgleda da je zaiskrilo u Lyonu na uručenju nagrade za životno djelo

JAAK MOINEAU/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

S novim partnerom trenutno radi na filmu „Beetlejuice 2” („Bubimir 2”), čije je snimanje počelo u Londonu. U nastavku Burtonovog hita iz 1988. godine Bellucci će, piše People, glumiti Beetlejuiceovu suprugu, a film bi se trebao početi prikazivati 6. rujna iduće godine. „Doista poštujem Tima Burtona. Volim taj svijet iz snova u kojem su čudovišta ljubazna, kao da možemo svoje mračne strane pretvoriti u nešto svijetlo i opraštajuće. Njegovi filmovi mnogo govore o tome”, rekla je slavna glumica koja je podjednako slavnog redatelja prvi puta nakratko srela još 2006. na kanskom festivalu. Ništa se između njih dvoje nije događalo do lanjskog listopada i Filmskog festivala Lumière u Lyonu na kojem je upravo Monica uručila nagradu za životno djelo redatelju „Edwarda Škarorukog”, „Mrtve nevjeste”, „Alise u Zemlji čudesa”... Četiri mjeseca kasnije par je uočen kako šeće Madridom držeći se za ruke, a snimljeni su i kako se ljube na Valentinovo u Parizu.

image

Monica Bellucci i Tim Burton snimljeni u svibnju na večeri u pariškom hotelu Costes

PRIVATNI ALBUM

Monica Bellucci bila je u dugogodišnjem braku s francuskim glumcem Vincentom Casselom s kojim ima dvije kćeri, 18-godišnju Devu i 12-godišnju Léonie. Burton je bio u kratkom mladenačkom braku sa slikaricom i majstoricom vizualnih efekata Lenom Gieseke, a najdulju vezu imao je s glumicom Helenom Bonham Carter. Zajedno su bili od 2001. do 2014. i imaju dvoje djece; sina Billyja koji sada ima 19 godina te četiri godine mlađu kćer Nell.

Linker
26. travanj 2024 11:25