borba s bolešću

Voditeljica šokirala fanove izgledom: Drastično je smršavila nakon vijesti da je bolesna

Bivša voditeljica popularnog talk showa, čije zdravstveno stanje dulje vrijeme zabrinjava javnost, drastično je smršavjela te izgleda prilično krhko.

Slavna američka voditeljica Wendy Williams zabrinula je fanove nakon što je snimljena kako izlazi iz zgrade u New Yorku u ponedjeljak. Bivša voditeljica popularnog talk showa, čije zdravstveno stanje dulje vrijeme zabrinjava javnost, drastično je smršavjela te izgleda prilično krhko.

image

Wendy Williams u New Yorku

ELDER ORDONEZ/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Strani mediji pišu da Williams pati od niza medicinskih problema, uključujući limfedem i Gravesovu bolest.

Na snimci koju su objavili strani mediji vidi se kako Williams izlazi iz zgrade, a potom se vraća nazad i zbunjeno gleda u automobile, jer ne zna kojim bi se trebala voziti.

"Izgledam kao da mi je 30", dobacila je fotografima, a onda dodala: "Ne radi mi American Express, moram to ići srediti".

image

Nije znala u koji automobil treba ući

ELDER ORDONEZ/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Ranije ove godine optužila je svog bivšeg menadžera Bernieja Younga da je koristio njenu American Express karticu kako bi angažirao odvjetnika i podnio sudski zahtjev da mu se omogući upravljanje njenim novcem.

Ranije je pak fotografima rekla da je udana za policajca pod imenom Henry, no onda je njen menadžer Will Selby rekao da je samo počela hodati s policajcem.

image

Njen menadžer demantirao je da se udala

ELDER ORDONEZ/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

"Uzbuđena je zbog nove veze i vjerojatno se zanijela u razgovoru", rekao je.

Potom ga je ona demantirala: "Svi imaju problem s tim. Udana sam, udana sam, briga me tko zna, udana sam. Will misli da se ne trebam udavati, no znate što, je*eš Willa."

Linker
17. travanj 2024 17:29